Herceg Novi: Grad poklonio 26 ljetovanja za 100 gostiju iz zemalja regiona

08.06.2020. 18:27
0
IZVOR: Srna

Kampanja "Herceg Novi te zove" obradovala je 26 porodica iz regiona koje će besplatno ljetovati u Herceg Novom pet dana.

U prvom krugu nagradne igre podijeljena su ljetovanja koja će iskoristiti više od 100 gostiju iz Srbije, BiH, Makedonije i Crne Gore, saopštila je opština Herceg Novi.

U saopštenju se navodi da će dobitnici nagrada boraviti u hotelima i apartmanima vrhunskog kvaliteta.

-Ponosan sam na činjenicu da postoji ogroman broj onih koji vole Herceg Novi, doživljavaju ga kao svoj drugi dom i jedva čekaju da se sretnemo na jadranskoj obali- istakao je predsjednik ove opštine Stevan Katić i poručio da goste očekuju dobri domaćini i prijatelji.

U prvom krugu kampanja je stigla do više od milion i po ljudi, oko pola miliona ih je posjetilo zvanični sajt, a više od 30.000 ljudi iz 80 država prijavilo se sa željom da ljetuje u Herceg Novom. Najveće interesovanje zabilježeno je u regionu, na koji je kampanja i bila usmjerena, pa je 65 odsto prijavljenih iz Srbije, a 15 odsto iz BiH, navodi se u saopštenju.

Imajući sve to u vidu, Herceg Novi je odlučio da nastavi akciju darivanja i organizuje još jednu dodjelu nagrada 15. juna, u saradnji sa brojnim hotelijerima i izdavaocima privatnog smještaja koji su se uključili.

Šansu da 15. juna osvoje besplatan smještaj u Novom imaće svi koji se prijave na sajt www.hercegnovitezove.com, kao i oni koji su se do sada prijavili, a nisu nagrađeni u prvom krugu.

Komentari 0
Povezane vijesti
Više od 22 odsto Nijemaca ne može da priušti sedmodnevni odmor Više od 22 odsto Nijemaca ne može da priušti sedmodnevni odmor
Mamić ispričao šta je poklonio predsjedniku Suda BiH i zašto Mamić ispričao šta je poklonio predsjedniku Suda BiH i zašto
Šta treba da sadrži putna apoteka Šta treba da sadrži putna apoteka
Najčitanije
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    12h 58m
    0
  • Preminuo Vojislav Čarkić - naš dobri prota Vojo
    3h 56m
    11
  • Sjećanje na Milomira Janjića Zeku
    12h 22m
    0
  • Godišnjica smrti predsjednika SFRJ Josipa Broza Tita
    10h 37m
    12
  • Godišnjica herojske pogibije pilota Milenka Pavlovića
    12h 16m
    0