Херцег Нови: Пронађено тијело дјечака код рта Оштро

25.01.2023. 16:03
1
ИЗВОР: srna.rs

Тијело тринаестогодишњег Н.В. из Херцег Новог пронађено је испод тврђаве Форт Оштра на истоименом рту, на западној страни улаза у Боку которску, преносе црногорски медији.

Потрага за дјечаком трајала је осам дана.

Управа поморске сигурности и управљања лукама у складу са Националним планом трагања и спасавања на мору наставила је јутрос потрагу.

Претраживан је акваторијум западно и југозападно од хотела "Плажа" у Херцег Новом према Суторини, Њивицама и рту Кобила.

Учествовало је више пловила државних служби и приватника, као и хеликоптер Војске Црне Горе и дрон са термовизијском камером Управе поморске сигурности и управљања лукама /УПСУЛ/.

Рониоци РЦУД-а, Морнарице Војске Црне Горе, УПСУЛ-а и Службе заштите и спасавања Котор детаљно су више сати претраживали подморје.

Тринаестогодишњи дјечак из Херцег Новог нестао је у уторак, 17. јануара, око 22.00 часа са шеталишта "Пет Даница" у Херцег Новом када га је талас повукао у море.

Коментари 1
 • Generic placeholder image
  Krcko 25.01.2023. 17:24
  Prokleti selfi i dječija nepromišljenost dovede do tragedije. Saučešće porodici koju je zadesila teška tragedija i nenadoknadiv gubitak djeteta.
Повезане вијести
Указ о начину поздрављања 1884: По српском обичају сваки Србин… Указ о начину поздрављања 1884: По српском обичају сваки Србин…
Више тужилаштво преузима поступак против мајке дјечака који је починио убиство у школи Више тужилаштво преузима поступак против мајке дјечака који је починио убиство у школи
Милатовић положио заклетву и преузео предсједничку функцију Милатовић положио заклетву и преузео предсједничку функцију
Најчитаније
 • Жепа – болна, незацијељена рана (ВИДЕО)
  23h 8m
  5
 • Почело распоређивање специјалаца на Косову и Метохији
  18h 12m
  1
 • У Источној Илиџи одузет путнички аутомобил од вишеструког починиоца саобраћајних прекршаја
  1h 43m
  0
 • Дванаест медаља за „Спарту“ у Берковићима
  21h 8m
  0
 • Ученици Средње школе „28. јуни“ на најбољи начин промовисали важност књиге и читалаштва
  22h 57m
  0