Херцег Нови: Пронађено тијело дјечака код рта Оштро

25.01.2023. 16:03
1
ИЗВОР: srna.rs

Тијело тринаестогодишњег Н.В. из Херцег Новог пронађено је испод тврђаве Форт Оштра на истоименом рту, на западној страни улаза у Боку которску, преносе црногорски медији.

Потрага за дјечаком трајала је осам дана.

Управа поморске сигурности и управљања лукама у складу са Националним планом трагања и спасавања на мору наставила је јутрос потрагу.

Претраживан је акваторијум западно и југозападно од хотела "Плажа" у Херцег Новом према Суторини, Њивицама и рту Кобила.

Учествовало је више пловила државних служби и приватника, као и хеликоптер Војске Црне Горе и дрон са термовизијском камером Управе поморске сигурности и управљања лукама /УПСУЛ/.

Рониоци РЦУД-а, Морнарице Војске Црне Горе, УПСУЛ-а и Службе заштите и спасавања Котор детаљно су више сати претраживали подморје.

Тринаестогодишњи дјечак из Херцег Новог нестао је у уторак, 17. јануара, око 22.00 часа са шеталишта "Пет Даница" у Херцег Новом када га је талас повукао у море.

Коментари 1
 • Generic placeholder image
  Krcko 25.01.2023. 17:24
  Prokleti selfi i dječija nepromišljenost dovede do tragedije. Saučešće porodici koju je zadesila teška tragedija i nenadoknadiv gubitak djeteta.
Повезане вијести
Пронађено тијело српског свештеника у порти цркве Пронађено тијело српског свештеника у порти цркве
Мртав мушкарац пронађен у аутомобилу у Источном Новом Сарајеву Мртав мушкарац пронађен у аутомобилу у Источном Новом Сарајеву
Отац претученог дјечака: Лазар је модар и уплашен након мучког напада Албанаца Отац претученог дјечака: Лазар је модар и уплашен након мучког напада Албанаца
Најчитаније
 • На данашњи дан преминула Слађана Кобас - тринаеста звјездица
  5h 27m
  1
 • Да ли је држава заборавила Перу и Дубравку Крстовић?
  20h 0m
  6
 • Бесплатни систематски прегледи у Болници „Србија“ за борачку популацију из Источног Новог Сарајева
  21h 3m
  0
 • Народна скупштина Републике Српске усвојила Породични закон
  16h 48m
  0
 • Спасиоци из Српске остварили контакт са људима под рушевинама у Турској
  22h 40m
  1