Херцег Нови: Пронађено тијело дјечака код рта Оштро

25.01.2023. 16:03
1
ИЗВОР: srna.rs

Тијело тринаестогодишњег Н.В. из Херцег Новог пронађено је испод тврђаве Форт Оштра на истоименом рту, на западној страни улаза у Боку которску, преносе црногорски медији.

Потрага за дјечаком трајала је осам дана.

Управа поморске сигурности и управљања лукама у складу са Националним планом трагања и спасавања на мору наставила је јутрос потрагу.

Претраживан је акваторијум западно и југозападно од хотела "Плажа" у Херцег Новом према Суторини, Њивицама и рту Кобила.

Учествовало је више пловила државних служби и приватника, као и хеликоптер Војске Црне Горе и дрон са термовизијском камером Управе поморске сигурности и управљања лукама /УПСУЛ/.

Рониоци РЦУД-а, Морнарице Војске Црне Горе, УПСУЛ-а и Службе заштите и спасавања Котор детаљно су више сати претраживали подморје.

Тринаестогодишњи дјечак из Херцег Новог нестао је у уторак, 17. јануара, око 22.00 часа са шеталишта "Пет Даница" у Херцег Новом када га је талас повукао у море.

Коментари 1
 • Generic placeholder image
  Krcko 25.01.2023. 17:24
  Prokleti selfi i dječija nepromišljenost dovede do tragedije. Saučešće porodici koju je zadesila teška tragedija i nenadoknadiv gubitak djeteta.
Повезане вијести
У Дрини пронађено тијело несталог Д.Т. У Дрини пронађено тијело несталог Д.Т.
Скандал у Црној Гори: Прекинут дерби за титулу због дивљања навијача (ВИДЕО) Скандал у Црној Гори: Прекинут дерби за титулу због дивљања навијача (ВИДЕО)
Земљотрес у Црној Гори, осјетио се и у БиХ Земљотрес у Црној Гори, осјетио се и у БиХ
Најчитаније
 • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
  2h 36m
  0
 • Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
  15h 13m
  2
 • Паљани на поклоничком путовању у манастир Хиландар
  19h 1m
  0
 • Млада Требињка једва чека да се шлепером запути на отворени пут
  18h 45m
  0
 • БиХ недостаје радника, погледајте којих
  18h 7m
  0