Хоспитализован Ратко Младић

11.09.2022. 21:31
0
ИЗВОР: Агенције

Бивши главни команданти Војске Републике Српске хоспитализован је и "лошег здравља", рекао је за АФП његов син Дарко Младић.

У кратком телефонском разговору за АФП у Београду, Дарко Младић је потврдио ту информацију локалним медијима.

Он им је рекао да је бивши генерал недјељу дана хоспитализован због крхког здравственог стања. Најприје је био у цивилној болници у Хагу, а од четвртка је у затворској здравственој установи Међународног резидуалног механизма за кривичне судове (МТПИ) са сједиштем у Хагу.

- Његово здравље је лоше. Овде у Србији је спреман тим лекара који би могли да га виде, али још не знамо да ли ће им бити дозвољено. Тражићемо дозволу од ових лекара да га прегледају - рекао је Младић за АФП.

Службе МТПИ су, на питање АФП-а да прокоментарише информацију, одговориле да "не могу да коментаришу здравствено стање притвореника јер је то повјерљива информација".

Коментари 0
Повезане вијести
Караџићево здравствено стање није боље - није урађена основна дијагностика Караџићево здравствено стање није боље - није урађена основна дијагностика
Генерал Младић и даље лошег стања, једва говори Генерал Младић и даље лошег стања, једва говори
Здравствени немар према Караџићу повезан са најавом резолуције о Сребреници Здравствени немар према Караџићу повезан са најавом резолуције о Сребреници
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    4h 7m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    11h 13m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    9h 40m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    5h 22m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    11h 32m
    0