Хотел „Вучко“ добио седам великих златних медаља

05.10.2019. 09:51
0
ИЗВОР: Srna

Апарт-хотел "Вучко" на Јахорини добитник је седам великих златних медаља и пехара Новосадског сајма на 52. Међународном сајму туризма.

Престижно признање синоћ је на традиционалној "Вечери шампиона" Међународног сајма туризма у Новом Саду примила Бранка Спасојевић из Туристичке организације Јахорина.

Комисија Новосадског сајма, састављена од еминетних научника и стручњака факултета и института Србије, оцјењивала је квалитет објеката и услуга у области туристичке привреде Србије, као и земаља региона и Европе.

Ресторан "Тарана" из Требиња награђен је са двије златне и пет великих златних медаља и пехаром Новосадског сајма.

Плакету Новосадског сајма и три велике златне медаље освојио је туристички етно-комплекс "Еден" из Дервенте за изузетно успјешан и квалитетан промотивни наступ на Сајму.

Исто признање Новосадског сајма, као и једну златну и двије велике златне медаље добила је и Туристичка организација из Требиња за висок ниво активности.

Туристичка организација Бијељине добитник је Плакете, једне златне и двије велике златне медаље.

Аграрни фонд Требиња освојио је Плакету, једну златну и двије велике златне медаље за висок квалитет сарадње са локалним пољопривредним произвођачима.

Хотел "Дрина" из Бијељине освојио је плакету Новосадског сајма и три велике златне медаље за изузетно висок квалитет хотелијерских услуга.

Олимпијски центар "Јахорина" добитник је велике златне медаље за висок квалитет одржаних манифестација.

Ски-центар "Равна планина" са Пала освојио је велику златну медаљу за врхунску афирмацију скијашког спорта, а истом медаљом окитила се и Туристичка организација "Јахорина" са Пала за висок ниво туристичке организације и активности.

За висок ниво хотелских услуга велику златну медаљу освојио је "Ем" хостел из Бањалуке, а бат-хотел "Бистрица" на Јахорини за свеукупан развој туризма и очување традиције у гастро понуди.

Гостионица "Комуна" из Горњег Рибника награђена је великом златном медаљом за врхунске садржаје смјештаја и гастро понуде, а хотел "Славија лукс" из Бањалуке за висок ниво хотелијерских услуга.

Истим признањем награђен је и хотел "Апис" из Требиња и то за интеријерно уређење и изузетан положај објекта.

Хотел "Џет сет" са Пала добитник је велике златне медаље за врхунски квалитет смјештајних капацитета, а етно-насеље "Кум" са Сокоца за квалитет понуде етно-домаћинства.

Хотел "Сан" из Требиња награђен је златном медаљом за добар положај и висок степен безбједности на хотелском паркингу, док је општина Рибник освојила златну медаљу за укупан допринос гастро етно феста.

Апартман "Бруклин" из Бањалуке награђен је златном медаљом за висок ниво апартманског садржаја, а златну медаљу за висок квалитет угоститељских услуга освбојио "Икс о икс о кафе" из Бањалуке.

Хотел "Олимп" са Јахорине награђен је златном медаљом за унапређење хотелског садржаја.

Златну медаљу за висок квалитет ловног и спортско рекреативног туризма освојио је хотел "Златни бор" из Сокоца.

Највише признање Новосадског сајма на Међународном сајму туризма "Апсолутни лидер квалитета" припало је хотелу "Фонтана" из Врњачке Бање.

Међународни сајам туризма завршава се данас, а Туристичка организација Републике Српске се посјетиоцима и пословним људима представила на штанду Туристичке организације Војводине, а Привредна комора Српска на штанду Привредне коморе Војводине.

Бањски, спа и велнес туризам биле су централне теме овогодишњег Сајма туризма.

Уз бројне излагаче из Србије и Републике Срспке туристичку понуду су представили и они који су дошли из БиХ, Црне Горе, Француске, Грчке, Хрватске, Мађарске, Сјеверне Македоније, Румуније, Русије, Словачке, Словеније и Турске.

Коментари 0
Повезане вијести
Џудистима Спарте 19 медаља на Купу града Сарајева Џудистима Спарте 19 медаља на Купу града Сарајева
Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
Зекићева сребрна, Лаловић бронзани на европском купу у Сарајеву Зекићева сребрна, Лаловић бронзани на европском купу у Сарајеву
Најчитаније
  • Програм прославе славе Храма Светог Василија Острошког
    20h 20m
    0
  • Мошти четири српска светитеља стигле у Храм Светог Саве
    10h 16m
    0
  • Нерадни дан у Српској
    22h 7m
    0
  • Велики успјех нашег тенисера Николе Голијанина
    17h 47m
    0
  • Дан побједе над фашизмом и Дан Европе
    21h 7m
    0