Хрватска полиција увела посебне мјере безбједности на граници са Црном Гором и БиХ

10.08.2023. 14:55
0
ИЗВОР: Танјуг

Хрватска полиција је на дијелу границе са Црном Гором и БиХ, због вечерашње фудбалске утакммице између Хајдука и грчког ПАОК-а, увела посебне мјере предострожности, јавила је загребачка N1 ТВ.

Иако је гостујућим навијачима Уефа забранила долазак у Сплит, због трагичних нереда од прије три дана у Атини, хрватска гранична полиција добила је налог да издвоји, односно каналише све путнике за које се утврди да су навијачи.

Тако ће их, објашњавају упућени извори, бити лакше контролисати, односно провјерити да ли неко код себе има оружје или забрањену пиротехнику.

Извори из хрватске полиције потврдили су да је због данашње утакмице између Хајдука и ПАОК-а ниво опреза свих ангажованих, а безбједност подигнута на највиши ниво.

Вечерашња утакмица између Хајдука и ПАОК-а још раније је проглашена сусретом високог ризика, због чега је и разумљив додатни ангажман полиције.

- Ангажовали смо све родове полиције, а сплитска полиција добила је испомоћ од колега из околних полицијских управа. Све је организовано преко Директората полиције - речено је из извора укључених у обезбјеђење утакмице.  

Коментари 0
Повезане вијести
Шта открива најновија листа најмоћнијих пасоша у свијету - гдје је БиХ? Шта открива најновија листа најмоћнијих пасоша у свијету - гдје је БиХ?
БиХ земља са највише регистрованих кладионица у Eвропи БиХ земља са највише регистрованих кладионица у Eвропи
Припадници полиције из Источног Сарајева дарују крв Припадници полиције из Источног Сарајева дарују крв
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    7h 12m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    17h 11m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    8h 47m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    16h 8m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    10h 51m
    9