Хуманитарна представа за Магдалену 10. априла

03.04.2023. 14:46
0
ИЗВОР: katera.news

Културни центар Источно Ново Сарајево и школа глуме Биг Бен организују представу Стари занати“ у понедјељак , 10. априла, у 19 часова.

Представа Стари занати уводи у свијет занатлија, људи који су заслужни за многе ствари око нас, људи који су створили све што свакодневно користимо и без којих не би могли опстати.

- Да један ружан сан, може покренути компликације у хармоничном сокачету занатлија, имаћемо прилику да видимо, наравно пратећи причу кроз четири лика и то Милице, Нате, Вере и Мите. Свако од њих ће стати у одбрану свог заната, јер су они њихов живот, љубав и без њих не би знали да живе. Не смије се заборавити ни чињеница да су стари занати дио наше богате културне традиције, па је то још један од разлога зашто их морамо чувати – поручили су из Културног центра Источно Ново Саеајево.

Режисер и ментор представе је Милан Димић, а улоге играју Софија Симанић, Софија Ковачевић, Лука Говедарица и Милица Милошевић.

Играње ће бити хуманитарно за Магдалену Влашки, а на улази у салу биће постављена кутија за добровољни прилог.

Слика

 

Коментари 0
Повезане вијести
Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ
Приказан филм о одбрани Српске Илиџе Приказан филм о одбрани Српске Илиџе
У Источном Сарајеву приказан документарни филм посвећен Дари Секулић (ФОТО) У Источном Сарајеву приказан документарни филм посвећен Дари Секулић (ФОТО)
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    10h 59m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    12h 14m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    18h 5m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    16h 32m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    18h 24m
    0