Хуманитарни плесни мјузикл за Предрага Крсмановића у јулу у Палама

03.06.2023. 10:59
0
ИЗВОР: katera.news

Плесни студио „Орион“ организује у петак, 7. јула, у дворани Основне школе „Србија“ Пале хуманитарни плесни мјузикл са гостима, Музичким ансамблом Пале и Дјечијим центром „Бубамара.

Како су рекли из Плесног студија „Орион“, повод је тешка ситуација нашег суграђанина Предрага Крсмановића, који се бори са опаком болести, а за терапију су неопходна велика финанијска средства.

Плесни мјузикл почиње у 19.00 часова, а средства ће се скупљати на лицу мјеста уз помоћ Црвеног крста Пала, на основу добровољног прилога.

- Апелујемо на хуманост наше средине, апелујемо на наше драге комшије, суграђане и све људе добре воље, да својим присуством, донацијама помогну да скупимо довољно новаца за наставак терапије како би опоравак био што успјешнији – поручили су из „Ориона“.

За све оне који нису у могућности да присуствују хуманитарном плесном мјузиклу, отворен је жиро рачун на који могу уплатити новац Банка Поштанска Штедионица Бања Лука, број жиро рачуна: 571-050-01033030-07

Коментари 0
Повезане вијести
Током једночасовне обуставе саобраћаја малишани кредама цртали по путу (ФОТО) Током једночасовне обуставе саобраћаја малишани кредама цртали по путу (ФОТО)
Дан без аутомобила у Палама Дан без аутомобила у Палама
Дан без аутомобила у Палама Дан без аутомобила у Палама
Најчитаније
 • Уједињена Српска ће имати свог кандидата за начелника општине Источна Илиџа
  15h 18m
  0
 • Преминуо Никола, отац херој
  17h 36m
  0
 • Јак земљотрес погодио БиХ
  9h 59m
  0
 • Завршен програм цјеложивотног учења на Електротехничком факултету у Источном Сарајеву (ФОТО)
  17h 47m
  0
 • „Дани тикве“ сљедећи викенд у Источном Сарајеву
  16h 3m
  1