Хуманитарни плесни мјузикл за Предрага Крсмановића у јулу у Палама

03.06.2023. 10:59
0
ИЗВОР: katera.news

Плесни студио „Орион“ организује у петак, 7. јула, у дворани Основне школе „Србија“ Пале хуманитарни плесни мјузикл са гостима, Музичким ансамблом Пале и Дјечијим центром „Бубамара.

Како су рекли из Плесног студија „Орион“, повод је тешка ситуација нашег суграђанина Предрага Крсмановића, који се бори са опаком болести, а за терапију су неопходна велика финанијска средства.

Плесни мјузикл почиње у 19.00 часова, а средства ће се скупљати на лицу мјеста уз помоћ Црвеног крста Пала, на основу добровољног прилога.

- Апелујемо на хуманост наше средине, апелујемо на наше драге комшије, суграђане и све људе добре воље, да својим присуством, донацијама помогну да скупимо довољно новаца за наставак терапије како би опоравак био што успјешнији – поручили су из „Ориона“.

За све оне који нису у могућности да присуствују хуманитарном плесном мјузиклу, отворен је жиро рачун на који могу уплатити новац Банка Поштанска Штедионица Бања Лука, број жиро рачуна: 571-050-01033030-07

Коментари 0
Повезане вијести
Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО) Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
Прикупљено 55 доза крви у Палама Прикупљено 55 доза крви у Палама
Станишић прва, Ђоковић друга на Регионалном такмичењу из физикe Станишић прва, Ђоковић друга на Регионалном такмичењу из физикe
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    3h 24m
    2
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    12h 16m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    6h 7m
    0
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    9h 52m
    0
  • Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице
    23h 25m
    0