Хуманитарни плесни мјузикл за Предрага Крсмановића у јулу у Палама

03.06.2023. 10:59
0
ИЗВОР: katera.news

Плесни студио „Орион“ организује у петак, 7. јула, у дворани Основне школе „Србија“ Пале хуманитарни плесни мјузикл са гостима, Музичким ансамблом Пале и Дјечијим центром „Бубамара.

Како су рекли из Плесног студија „Орион“, повод је тешка ситуација нашег суграђанина Предрага Крсмановића, који се бори са опаком болести, а за терапију су неопходна велика финанијска средства.

Плесни мјузикл почиње у 19.00 часова, а средства ће се скупљати на лицу мјеста уз помоћ Црвеног крста Пала, на основу добровољног прилога.

- Апелујемо на хуманост наше средине, апелујемо на наше драге комшије, суграђане и све људе добре воље, да својим присуством, донацијама помогну да скупимо довољно новаца за наставак терапије како би опоравак био што успјешнији – поручили су из „Ориона“.

За све оне који нису у могућности да присуствују хуманитарном плесном мјузиклу, отворен је жиро рачун на који могу уплатити новац Банка Поштанска Штедионица Бања Лука, број жиро рачуна: 571-050-01033030-07

Коментари 0
Повезане вијести
Дејан Којић кандидат ДЕМОС-а за начелника општине Пале Дејан Којић кандидат ДЕМОС-а за начелника општине Пале
Миланко Цицовић - не упрља срце мржњом, а показа чојство и јунаштво Миланко Цицовић - не упрља срце мржњом, а показа чојство и јунаштво
Обиљежене 32 године од погибије припадника чете "Петар Пандуревић" Обиљежене 32 године од погибије припадника чете "Петар Пандуревић"
Најчитаније
 • Миланко Цицовић - не упрља срце мржњом, а показа чојство и јунаштво
  11h 10m
  2
 • Опљачкан манастир Острог, идентификована осумњичена
  9h 13m
  0
 • Лице тешко повријеђено приликом слијетања возила са коловоза на путу Подроманија-Рогатица
  15h 29m
  0
 • Дејан Којић кандидат ДЕМОС-а за начелника општине Пале
  10h 0m
  2
 • Крађа бицикала у Источној Илиџи
  15h 22m
  1