И сутра промјенљиво облачно и топло

19.02.2021. 14:16
0
ИЗВОР: СРНА

У Републици Српској и ФБиХ сутра ће преовладавати промјенљиво облачно вријеме са суначним периодима, али и температуром ваздуха до 16 степени Целзијусових.

Ујутро ће бити мало до умјерено облачно, на сјеверу ведро, мјестимично је могућа магла по котлинама и око ријека, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана преовладаваће топло вријеме са температуром изнад просјека за ово доба године. Дуваће слаб до умјерен вјетар, промјенљивог смјера.

Јутарња температура ваздуха од минус један до пет, на планинама од минус четири, а највиша дневна од шест до 12, на сјеверу и истоку око 16 Целзијусових степени.

Према прогнози Федералног хидрометеоролошког завода, данас у сјеверним подручјима преовладава умјерено облачно, а у осталим крајевима претежно облачно вријеме.

Бањалука и Бихаћ данас су најтоплији са 17 степени колико је измјерено у 13 часова.

Температура ваздуха у осталим мјестима: Бјелашница минус два, Гацко три, Чемерно и Бугојно четири, Калиновик и Невесиње, Дрвар, Ливно, Вишеград, Соколац и Хан Пијесак пет, Сарајево шест, Мостар и Зеница седам, Билећа, Мраковица и Сребреница девет, Мркоњић Град и Зворник 10, Добој и Требиње 11, Бијељина 12, Нови Град 14, а у Приједору 15 степени Целзијусових.

Коментари 0
Повезане вијести
Нерадни дан у Српској Нерадни дан у Српској
Човјек из БиХ налетио на змију дугу више од метар и пo (FOTO) Човјек из БиХ налетио на змију дугу више од метар и пo (FOTO)
Сутра нерадни дан Сутра нерадни дан
Најчитаније
  • Одржане "Васкршње радости", један од најљепших догађаја у Источној Илиџи (ФОТО)
    19h 56m
    0
  • Родбина прислужила свијеће на "Новом Зејтинлику"
    16h 28m
    4
  • Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста
    19h 12m
    0
  • Човјек из БиХ налетио на змију дугу више од метар и пo (FOTO)
    14h 50m
    0
  • Данас Марковдан
    23h 38m
    0