Идентификована лица која су оштетила такси возило у Источном Старом Граду

02.09.2022. 12:16
0
ИЗВОР: katera.news

Полицијски службеници Полицијске управе Источно Сарајево идентификовали су лице које је 1. 9. 2022. године око 2.45 часова у мјесту Булози, општина Источни Стари Град, пуцало из ватреног оружја-пиштоља, као и лице које је оштетило такси возило хладним оружјем-сјекиром.

Ради се о лицима иницијала В.С. и Ђ.Ц. из Пала.

Подсјећамо, Полицијској управи Источно Сарајево је наведене ноћи возач такси возила, власиштво фирме из Сарајева, пријавио да је непознато лице пуцало из ватреног оружја док је возило било у покрету на дионици пута према Кантону Сарајево. Такође, возач је навело да је приликом претицања друго непознато лице оштетило возило сјекиром.

О свему је обавијешетен тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, саопштено је из ПУ Источно Сарајево.

У току је рад на документовању предмета, након чега ће надлежном тужилаштву против наведених лица бити достављен извјештај о почињеним кривичним дјелима „Изазивање опште опасности“, „Оштећење или одузимање туђе ствари“ и „Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја“.

Коментари 0
Повезане вијести
У Источном Сарајеву лишено слободе осам лица У Источном Сарајеву лишено слободе осам лица
Општина Источни Стари Град расписала конкурс за додјелу студентских стипендија Општина Источни Стари Град расписала конкурс за додјелу студентских стипендија
ПУ Источно Сарајево: За три мјесеца смањење кривичних дјела за 14 одсто ПУ Источно Сарајево: За три мјесеца смањење кривичних дјела за 14 одсто
Најчитаније
  • У Источном Сарајеву лишено слободе осам лица
    16h 4m
    12
  • Помјера се старосна доб за пријевремену пензију у Српској
    19h 8m
    0
  • Петогодишњак се угушио чепом од сока
    10h 48m
    0
  • Упозорење метеоролога за вечерас и сутра
    10h 1m
    0
  • Шта треба да знате о дозвољеном минусу у банци?
    20h 52m
    0