Идентификована лица која су оштетила такси возило у Источном Старом Граду

02.09.2022. 12:16
0
ИЗВОР: katera.news

Полицијски службеници Полицијске управе Источно Сарајево идентификовали су лице које је 1. 9. 2022. године око 2.45 часова у мјесту Булози, општина Источни Стари Град, пуцало из ватреног оружја-пиштоља, као и лице које је оштетило такси возило хладним оружјем-сјекиром.

Ради се о лицима иницијала В.С. и Ђ.Ц. из Пала.

Подсјећамо, Полицијској управи Источно Сарајево је наведене ноћи возач такси возила, власиштво фирме из Сарајева, пријавио да је непознато лице пуцало из ватреног оружја док је возило било у покрету на дионици пута према Кантону Сарајево. Такође, возач је навело да је приликом претицања друго непознато лице оштетило возило сјекиром.

О свему је обавијешетен тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, саопштено је из ПУ Источно Сарајево.

У току је рад на документовању предмета, након чега ће надлежном тужилаштву против наведених лица бити достављен извјештај о почињеним кривичним дјелима „Изазивање опште опасности“, „Оштећење или одузимање туђе ствари“ и „Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја“.

Коментари 0
Повезане вијести
Полиција и даље обезбјеђује мјесто убиства мушкарца у Бањалуци Полиција и даље обезбјеђује мјесто убиства мушкарца у Бањалуци
Лишено слободе лице са Вучије Луке Лишено слободе лице са Вучије Луке
Лица лишена слободе у Сокоцу, одузета већа количина оружја и муницијe Лица лишена слободе у Сокоцу, одузета већа количина оружја и муницијe
Најчитаније
 • У пуцњави у Источном Новом Сарајеву рањена једна особа
  17h 55m
  3
 • Ево ко има законско право на субвенције за струју
  22h 54m
  2
 • Ухапшен осумњичени за брутално убиство у Бањалуци
  21h 9m
  1
 • Истрага против Џаке због дреса са именом Јашари?
  19h 5m
  0
 • Оштећења на аутобусу нису од ватреног оружја
  13h 30m
  0