„Илиџански борац“: Телеграм саучешћа поводом смрти Момчила Крајишника

16.09.2020. 09:50
0
ИЗВОР: Катера

Општинска борачка организација "Илиџански борац" упутила је телеграм саучешћа поводом смрти првог предсједника Народне скупштине Републике Српске Момчила Крајишника. 

Телеграм преносимо у цијелости.

 

Најискреније саучешће породици и Народној скупштини Републике Српске поводом смрти господина Момчила Крајишника.

У очима свих нас који смо стварали Републику Српску, господин Крајишник ће, као први предсједник Народне скупштине Републике Српске, заувијек остати личност која је дала немјерљив допринос приликом стварања Републике Српске, и на томе ћемо му бити вјечито захвални.

Вијест о смрти господина Крајишника нас је потресла и ожалостила. Изгубили смо човјека који је имао јасну визију и мисију, човјека од акције и преданости послу и дужностима. Био је препун мудрости и памети, истовремено и политичар и интелектуалац, али и обични човјек „из народа“ који се, на жалост, ријетко може пронаћи. Његов рад и резултати тог рада су видљиви на сваком кораку у свакодневном животу Републике Српске и остаће упамћен и спомињан много генерација послије нас.

Као изузетно важна и значајна личност за стварање Републике Српске, носилац је, поред осталих признања и одликовања, и највишег признања које додјељује Борачка организација „Илиџански борац“, заједно са др Караџићем и генералом Младићем.

Збогом предсједниче!

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра одавање почасти погинулим током првог напада на Илиџу Сутра одавање почасти погинулим током првог напада на Илиџу
Застава 125. моторизоване бригаде са Кошара красиће спомен-капелу на Вељинама Застава 125. моторизоване бригаде са Кошара красиће спомен-капелу на Вељинама
Борачка организација ,,Илиџански борац“ одала почаст погинулим борцима (ФОТО) Борачка организација ,,Илиџански борац“ одала почаст погинулим борцима (ФОТО)
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    4h 4m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    22h 9m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    18h 18m
    0
  • Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година
    21h 57m
    4
  • Снијег поново забијелио БиХ
    16h 25m
    0