Иницијатива „И ти одлучујеш“ – изнесите приједлог за планирање радова у Источном Новом Сарајеву

10.10.2023. 10:02
0
ИЗВОР: katera.news

Општина Источно Ново Сарајево, у циљу квалитетног планирања расподјеле буџетских средстава за 2024. годину и планирања реализације пројеката који су неопходни у овој локалној заједници, покреће традиционалну иницијативу И ти одлучујеш“.

Кроз ову иницијативу, како наводе из ове општине, желе се чути приједлози и сугестије становника ове локалне заједнице за планирање радова на њеном подручју.

- Расвјета, канализација, уређење и/или санација саобраћајница, озелењавање, изградња игралишта, паркова, постављање мобилијара или други конкретни инфраструктурни пројекти који могу допринијети квалитету живота у насељу у којем живите су добродошли и радо ћемо их чути – поручили су из општине Источно Ново Сарајево.

Конкретне приједлоге, који садрже детаљне податке о идеји, локацији и неопходним корацима могуће је доставити на Протокол општине или путем поште најкасније до 20. октобра 2023. године до 15 часова, са назнаком „Кабинет наченика – И ти одлучујеш“.

Коментари 0
Повезане вијести
Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
Вуковцима бесплатно полагање возачког испита Вуковцима бесплатно полагање возачког испита
Претреси у Источном Новом Сарајеву, једно лице лишено слободе Претреси у Источном Новом Сарајеву, једно лице лишено слободе
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    15h 6m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    13h 50m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    8h 35m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    5h 34m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    5h 40m
    0