iPhone 13, iPhone 14 и 14 Plus по сниженим цијенама у м:тел понуди

03.02.2023. 11:57
0
ИЗВОР: katera.news

Прелијеп дизајн, водеће перформансе у индустрији и напредни системи камера, све са невјероватном издржљивошц́у, водоотпорношц́у и великим скоком у трајању батерије како би се осигурало да купци могу да рачунају на свој iPhone-a када им затреба iPhoneје осмишљен тако да траје и задржи вриједност дуже од других паметних телефона.

iPhone 13

iPhone 13 посједује живописнији и енергетски ефикаснији ОЛЕД дисплеј који је лакше гледати на директном сунцу и све то спаковано у издржљиво кућиште, отпорно на воду и прашину. Уз аутоматско подешавање дубинске оштрине и пребацивање фокуса током снимања сада можете да удахнете живот сценама које снимате. Систем две камере пружа огромно побољшање квалитета фотографија и видео-снимака уз оптичку стабилизацију слике са помјерањем сензора.

iPhone 14/14 Plus

Све најновије могућности модел iPhone 14 и 14 Plus покреће супербрзи А 15 Bioni чип са 5‑језгарним графичким процесором па су игре и апликације савршене за играње и коришћење. Уз то, због новог дизајна унутрашњости уређај је отпорнији на екстремне температуре па акција може да траје дуже а са побољшаном главном камером и још бољом обрадом слике снимаћеш фантастичне фотографије, чак и при слабом освјетљењу.

Apple телефоне пронађите уз одличне цијене у м:тел понуди!

Коментари 0
Повезане вијести
М:САТ - телевизија доступна било гдје М:САТ - телевизија доступна било гдје
Данас је Свјетски дан телекомуникација и информационог друштва - Дигиталне иновације за одрживи развој Данас је Свјетски дан телекомуникација и информационог друштва - Дигиталне иновације за од...
Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору
Најчитаније
 • Рагиб Халиловић – Херој са Грбавице
  10h 13m
  7
 • Село које је проклео цар Лазар и данас живи клетву
  10h 18m
  1
 • Пет лица повријеђено у саобраћајној незгоди на путу Љубогошта - Подроманија
  11h 10m
  0
 • Туга у Билећи, погинуо младић из Гацка
  23h 40m
  0
 • Саобраћајна незгода на путу Љубогошта-Подроманија
  11h 24m
  0