Искористите додатне попусте за услугу Virtual Data Centre

17.02.2021. 15:26
0
ИЗВОР: Катера

Virtual Data Center (VDC) је м:тел слуга за модерно и ефикасно пословање која може знатно да смањи ваше трошкове. Ова модерна и веома корисна услуга, намијењена првенствено пословним корисницима, омогућава коришћење Cloud servera (VPS as a Service) и мрежно сигурносне услуге (Network as a Service), за све ваше пословне потребе.

Све оно што сте досад за своје пословање морали да обезбиједите сами, а у оквиру ИТ инфраструктуре, сада можете препустити компанији м:тел. Нема више потребе да инвестирате у скупу опрему ради инсталације ваших пословних апликација или за потребе тестирања. Закупите ресурса колико вам треба, одмах их користите и уколико вам више не требају, једноставно их угасите или зауставите. Расподијелите, како желите, број процесора, РАМ меморију и величину  дискова, креирајте сервер какав вам одговара, распоређујте ресурсе, дефинишите број сервера и заузеће.

Virtual Data Center је идеално рјешење за тек основане компаније због знатно смањених почетних улагања у бизнис, мала и средња, као и велика предузећа, због ефикасности и мањих улагања у ИТ.

Уз м:тел Virtual Data Center услугу осигураћете: сигурност ваших података, стабилност и велику брзину, моделе плаћања „плати колико користиш“, потпуну контролу над Цлоуд сервером и мрежно-сигурносном услугом, свакодневни бацкуп података, те стручну техничку подршку која вам је доступна 24 часа, седам дана у недјељи, током цијеле године.

Одлучите ли се за модерно и ефиксано пословање, не заборавите да оно може да буде и повољно јер поред 30 дана бесплатног коришћења услуге, м:тел у посебној понуди, која траје до 10. априла 2021. године, нуди и попусте од 20% на цијену мјесечне претплате за уговоре на 12 мјесеци или 30% за уговоре на 24 мјесеца.

За више информација о Virtual Data Center услузи, контактирајте свог м:тел представника, пошаљите имејл на poslovna.rjesenja@mtel.ba или позовите 0800 50 300.

Коментари 0
Повезане вијести
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
Активирајте м:тел услугу и узмите 5 ГБ мобилног интернета Активирајте м:тел услугу и узмите 5 ГБ мобилног интернета
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    19h 10m
    5
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    16h 45m
    6
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    2h 44m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    21h 53m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    1h 11m
    0