Искористите неодољиву понуду, 50% попуста на претплату и телевизоре на рате

24.04.2023. 15:31
0
ИЗВОР: katera.news

Уживајте у преко 300 ТВ канала и гледајте најбољи свјетски спорт, хит филмове и серије уз најбоље ТВ пакете са чак 50 % попуста на претплату. Уз то изаберите одличан телевизор по својој мјери, на 24 рате без камате.

Уколико сте у потрази за најбољим ТВ садржајем у БиХ, праћеним најмодернијим ТВ функционалностима паузирања, премотавања, снимања и враћања пропуштеног садржаја, препоручујемо вам да одаберете неки од најбољих м:тел пакета.

Поред најразноврснијих ТВ садржаја ту је и најбржи и најстабилнији оптички интернет, као и сјајне погодности и бонуси у фиксној или мобилној телефонији.

Уз одабране ТВ пакете, у најновијој м:тел понуди поред 50% попуста на двије мјесечне претплате, можете да одаберете и неки од одличних телевизора на 24 рате без камате.

Наша препорука су Tesla TV од 32 инча уз мјесечну рату од 11,50 КМ, Tesla TV од 40 инча уз рату од 16,50 КМ и TV Alpha од 32 инча уз рату од 12 КМ мјесечно.

Одаберите најбоље пакете и препустите се уживању уз најбољи ТВ садржај у БиХ!

За више информација посјетитe www.mtel.ba или позовите 0800 50 000.

Коментари 0
Повезане вијести
Пренеси број у м:тел и узми 100 ГБ бонуса! Пренеси број у м:тел и узми 100 ГБ бонуса!
Одржана прва панел-дискусија у оквиру пројекта „Не затварајмо очи! Заштитимо дјецу на Одржана прва панел-дискусија у оквиру пројекта „Не затварајмо очи! Заштитимо дјецу на
М:тел на сајму привреде: „Кључан смо партнер у регионалном повезивању земаља Западног Балкана“ М:тел на сајму привреде: „Кључан смо партнер у регионалном повезивању земаља Западног Балк...
Најчитаније
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    22h 48m
    0
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    13h 3m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    20h 38m
    0
  • Мушкарац се запалио испред суда (ВИДЕО)
    11h 25m
    0
  • У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
    18h 36m
    0