Исповијест мајке малољетнице која је пријавила да ју је силовао таксиста

05.07.2022. 16:52
14
ИЗВОР: аvaz.ba

Мајка малољетнице (16), (идентитет познат редакцији Аваза) која је пријавила сарајевског таксисту за силовање, открила је за портал "Аваз" оно што јој је кћерка испричала. 

У невјерици је, каже, због информације да је тај мушкарац пуштен на слободу.

- Тренутно живимо у Лукавици. Моја кћерка је требала да оде до једног студија на Ступу. Позвала је неколико такси фирми, међутим није било слободних возила. Она се овом таксисти јавила преко Инстаграма и питала може ли да дође по њу на адресу. Питала га је за колико времена може да дође, он је рекао 5 до 10 минута. Спремила се у међувремену и изашла вани да га сачека - прича у шоку мајка малољетнице.

Каже да оно што је услиједило, неће заборавити за цијели живот.

- Послије тога сам ја запримила позив негдје око 18:27, гдје ме назвао мој пријатељ. Она се прво њему јавила. Назвао ме и рекао да моја кћерка није добро, да је њу неко напао. Ја сам је назвала, она се јавила и почела да вришти. Рекла ми је да да је сексуално узнемиравао и тјерао на блудне радње.

Питала сам је гдје се налази, рекла ми је и ја сам једва отишла до ње. Неколико мојих пријатеља је стигло доље прије мене. Ја када сам дошла и нашла и видјела на шта она личи... Имала је на себи бијели шорц, бијелу мајицу, њене ствари су биле ужасне. Све су јој ствари биле прљаве, доњи веш јој је био крвав, то сам тек послије видјела, када је изузета од стране полиције њена гардероба. И јасно су се видјели трагови руку на њеном тијелу - говори њена мајка за портал "Аваз".

Касније јој је кћерка препричала шта се догодило.

Рекао јој је да ће је убити

- Он је закључао ауто и говорио јој како ће бити његова ку*ва, како он има већ једну дјевојку која у Мостару ради за њега. Питао је да ли има породицу, да ли има мајку и оца. Рекао јој је да уколико сутра не буде на истој адреси да ће он њу убити. Онда је потом одвукао на паркинг који се налази на Мојмилу и онда је сексуално напаствовао. Гурнуо јој је свој сполни орган у уста, када се она одмакла, он је њу хватао за врат и на врату су нађени јасни трагови насиља.

Чупао је за косу. Тјерао је да она њега сексуално задовољава. Почела је да вришти. Он је њу одвукао на други паркинг и опет је тјерао да га сексуално задовољава. Баш сам потресена. Отишли смо у полицијску станицу, дала је изјаву. Сада сам добила информацију да монструм није задржан у притвору, шокирана сам. Пријетио јој је смрћу, уколико се мом дјетету нешто догоди, обзиром да је на слободи, неће бити добор ни по кога - каже на крају мајка 16-годишњакиње.

 

Коментари 14
  • Generic placeholder image
    Dodo 07.07.2022. 09:06
    Nisam ni malo iznenađen da i u komentarima na Kateri ima manijaka... Roditelji, ako se ne mogu odseliti iz BiH sa svojom djecom, onda nek im bar kupe papreni sprej za samoodbranu.
  • Generic placeholder image
    Anoniman1 06.07.2022. 21:20
    Svi vi ljudi s ovim komentarima "dok kuja ne mahne repom", "sto je trazila to je dobila" ste ozbiljni bolesnici!! Pricamo o djetetu od 16 godina! Sram vas i stid bilo! Imate li djecu, unucad, sestru?!?! To sutra moze biti neko vas!
  • Generic placeholder image
    Za Pale 06.07.2022. 15:30
    Ili nisi shvatila poentu ili se nađe. Mene ne interesuje tuđi veš. Neka svako živi svoj život, ali kada neko sumnjivog morala glumi sveca i drži pridike drugima je veoma neumjesno, nepristojno i jadno. I još jednom da ponovim svako nosi što mu odgovara, i šorcevi, minići, majičice topići, sve je to za djevojke. I to ni na koji način ne znači da iko ima pravo da bulji u njih, a kamoli na bilo koji način spopada.
  • Generic placeholder image
    Alma 06.07.2022. 14:36
    Komentari koji podržavaju silovatelja i manijake nisu ništa čudno. Ima više budala nego što izgleda...Javno objaviti ime monstruma i firmu za koju prevozi!!!
  • Generic placeholder image
    Ma 06.07.2022. 13:29
    Nije to dijete od 1 6 godina nego sponzoruša, provociraju pa posle jao sta bi????? A to psovanje tvoje je obični prostakluk ili seljakluk, odraz i tvoje kulture mozda si pet puta gori od mnogih siledžija hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
  • Generic placeholder image
    Pale 06.07.2022. 13:28
    Za potop, pa sta tebe briga za tudji prljavi ves, operi svoj i cisti ispred svojih vrata, mozda bi da si ti na njenom mjestu s tim kolegom. Ajde poklopi se jadna seljancuro, mozda si ti gora al prikrivena, kunes se u postenje al ispod pazuha🤪🤪🤪
  • Generic placeholder image
    Potop 06.07.2022. 12:09
    Svi vi koji osuđujete žrtvu, a ne manijaka, i sami ste manijaci, a zapitajte se kako bi neko na 35 stepeni trebao biti obučen. Garderoba se nosi u skladu s vremenskim prilikama i naravno da se ljeti nose šorcevi, majice na bretele... Manite se moralisanja, garderoba ne čini karakteristike čovjeka. Lično znam ženu koja je u toku studentskih dana uz stalnu vezu imala mnogo vezica za jednu noć, a pred momkom glumila moralnu gromadu. Sada kao udata glumi veliku vjernicu, ma kakve monahinje kako se oblači, osuđuje djevojčice u topićima, šorcevima, kritikuje gole ruke, a često se pitam da li je njeno najstarije dijete muževo ili produkt jedne noći kada se "izgubila" negdje s kolegom s fakulteta. Možda je sadašnje ponašanje samo pokušaj okajavanja grijehova. I podrška djevojci, djevojčici i svim ženama koje su se ikada našle u sličnim situacijama. NE JE NE.
  • Generic placeholder image
    Nebojša Rašević 06.07.2022. 00:37
    Jebem li vam milu mamicu svima koji pravite neke zavjere i stavljate se na stranu manijaka. Da Bog da Vam takav u kući bio.
    To je dijete od 16 godina, čuj kako je obučena bila, bila u šorcu pa je treba silovati. Svima koji opravdavate ovakve postupke želim da Vam se isto desi.
  • Generic placeholder image
    Pale 05.07.2022. 22:46
    Dok kuja nema ne repom, ni cuko ne poleti, pusti šuplju mamice, mozda ste mogle i duetu, cuj na Instagram zvala taksi, pa srce moje postoji javni prevoz, sto se to mora vozati taksijem
  • Generic placeholder image
    Re Mile 05.07.2022. 18:59
    Evo ovde Boga mi https://katera.news/taksista-osumnjicen-da-je-silovao-maloljetnicu-iz-istocnog-sarajeva
  • Generic placeholder image
    Mile 05.07.2022. 18:39
    A gdje ti procita boga ti da je silovana 30 .6 ,i majko ne salju se maloljetna djeca sama ,ili poznati taksista ili pratnja roditelja ,luda su ovo vremena .
  • Generic placeholder image
    Pitanje 05.07.2022. 18:13
    Nije mi jasan slijed dogadjaja nikako….
    Silovana 30.06., silovanje prijavljeno 05.07. …
    Majka i nekoliko njenih prijatelja se nasli na licu mjesta odmah nakon silovanja i nikome nije palo na pamet da istog trenutka pozove policiju sa i prijavi sve to sto se desilo?

  • Generic placeholder image
    Građanin 05.07.2022. 18:11
    Objaviti javno ime taksiste monstruma!
  • Generic placeholder image
    Podrska porodici! 05.07.2022. 17:14
    Draga majko, kcerkicu obavezno na razgovor sa psihologom i da joj se pruzi sva psiholoska podrska. Nazalost, fizicki tragovi zarastu, emotivni teze.

    A tebi draga djevojcice, ako ovo citas zelim da kazem da nisi ti kriva, da nema cega da se stidis. I da ga ti NISI izazvala. Samo je on bolesna i poremecena licnost. A ti si jedno divno dijete i samo dijete. Grlim te jako, proci ce ovo 🤍
Повезане вијести
Тијела жене и дјетета пронађена у кориту ријеке Миљацке Тијела жене и дјетета пронађена у кориту ријеке Миљацке
Након дугог трагања пронађен гроб мајке Моме Капора Након дугог трагања пронађен гроб мајке Моме Капора
Жене у Српској највише рађају у периоду између 19. и 29. године Жене у Српској највише рађају у периоду између 19. и 29. године
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    9h 48m
    11
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    8h 44m
    0
  • Посљедњи кондоров лет
    22h 13m
    0
  • У недјељу народно весеље код Цркве Успења Пресвете Богородице у Палама
    8h 48m
    1
  • Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик
    5h 41m
    0