Испред тржних центара „Тропик“ и „Бинго“ подјела заштитних маски

07.04.2020. 09:09
0
ИЗВОР: Srna

Волонтери општинске организације Црвеног крста Источна Илиџа и чланови Омладинског савјета данас ће суграђанима старијим од 65 година дијелити заштитне маске, изјавио је Срни секретар ове организације Ранко Скакавац.

Он је додао да ће маске од 8.00 до 10.00 часова испред тржних центара "Тропик" и "Бинго" дијелити волонтери Црвеног крста.

-То је вријеме када наши старији суграђани имају дозволу да бораве напољу- подсјетио је Скакавац и додао да је заштитне маске обезбиједила општина Источна Илиџа, која је раније договорила сарадњу са одређеним бројем кројача са подручја ове локалне заједнице.

Скакавац је навео да ће након тога волонтери дијелити заштитне маске удружењима и организацијама на подручју ове општине.

Према његовим ријечима, као и сваке године и ове ће обезбиједити одређени број пакета са основним животним намирницама за социјално угрожено становништво Источне Илиџе, поводом предстојећег празника – Васкрса.

-Претходних година смо постављали кутије у тржним центрима, како би наши суграђани могли да оставе основне потрепштине, а сада због епидемиолошке ситуације се обраћамо свим привредним субјектима на подручју општине да помогну нашој организацији како бисмо обрадовали најугроженије породице- рекао је он.

Он је додао да је одзив за сада добар, а укључила се и општина Источна Илиџа.

-Мислим да ћемо и ове године и у овим ванредним околностима да подијелимо велики број пакета, како бисмо бар мало уљепшали празнике нашим суграђанима- рекао је Скакавац.

Коментари 0
Повезане вијести
Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа
Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО) Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО)
Ученици ОШ „Јован Дучић“ из Источне Илиџе посјетили Јахорину (ФОТО) Ученици ОШ „Јован Дучић“ из Источне Илиџе посјетили Јахорину (ФОТО)
Најчитаније
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    14h 6m
    4
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    13h 1m
    3
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    7h 49m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    8h 55m
    0
  • Међународни празник рада, 1. мај – симбол борбе за бољи и праведнији свијет
    17h 23m
    0