Источна Илиџа: Јавни позив за суфинансирање трошкова боравка у вртићима

29.08.2023. 08:31
0
ИЗВОР: katera.news

Општина Источна Илиџа расписује јавни позив за суфинансирање трошкова боравка дјеце у вртићима.

Приликом пријаве потребно је доставити доказ о броју чланова домаћинства (кућна листа), потврду о упису дјетета у вртић, увјерење о пребивалишту за родитеље и пунољетне чланове домаћинства (ЦИПС), извод из матичне књиге рођених за свако малољетно дијете, потврду о личним примањима свих запослених чланова домаћинства, те потврда са бироа, ако лице није у радном односу.

Како су поручили из ове општине, пријава на јавни позив подноси се на прописаном обрасцу који се може преузети у канцеларији бр. 4, у згради општине Источна Илиџа, у улици Војводе Радомира Путника бр. 2. или на веб-страници www.istocnailidza.net

Пријаве са потребном документацијом могу се доставити лично у пријемној канцеларији (матични уред) општинске управе сваким радним даном од понедјељка до петка, у периоду од 7.30 до 15.00 часова, или поштом на адресу: Општина Источна Илиџа, Војводе Радомира Путника бр. 2, 71123 Источна Илиџа, са назнаком: Комисији за суфинансирање трошкова боравка у вртићима (потребну документацију предавати у затвореној коверти).

Рок за подношење пријаве износи 15 (петнаест) дана од дана објављивања на огласној табли односно званичној интернет страници општине. Потписивање уговора са апликантима који буду испуњавали потребне услове вршиће се накнадно по објављивању коначне ранг листе, а важиће од 1.9.2023. године.

Из општине Источна Илиџа су напоменули да се неблаговремене и непотпуне пријаве неће разматрати.

Коментари 0
Повезане вијести
Од данас недјеља нерадни дан у Источној Илиџи Од данас недјеља нерадни дан у Источној Илиџи
Маринко Божовић и Матија Бећковић свечано отворили Галерију „Жарко Видовић“ (ФОТО) Маринко Божовић и Матија Бећковић свечано отворили Галерију „Жарко Видовић“ (ФОТО)
Божовић: Простор Галерије „Жарко Видовић“ јединствен и нешто што је недостајало у Источном Сарајеву Божовић: Простор Галерије „Жарко Видовић“ јединствен и нешто што је недостајало у Источном...
Најчитаније
  • Ухапшено лице из Источног Новог Сарајева код којег је пронађен кокаин
    12h 46m
    0
  • Жене не могу у затвор у Војковићима
    18h 1m
    0
  • Мајдову потврђена суспензија: Џудиста из Источног Сарајева није кажњен само због тога што се прекрстио
    7h 29m
    1
  • Тата у бијелој кочији дочекао маму и бебу испред породилишта
    9h 29m
    3
  • Двојац пао због крађе, у њиховим кућама пронађен арсенал оружја
    15h 47m
    0