Источна Илиџа: Радно вријеме угоститељских објеката за вријеме предстојећих празника

30.12.2020. 17:11
0
ИЗВОР: istocnailidza.net

Због великог броја упита наших суграђана у вези са радним временом угоститељских објеката за вријеме предстојећих празника општина Источна Илиџа обавјештава да је ово питање регулисано примјеном актуелних епидемиолошких мјера Републичког штаба за ванредне ситуације РС, које су на снази већ извјесно вријеме.

У складу са Закључком о сповођењу мјера за реаговање на појаву болести изазване новим вирусом корона (COVID-19) у Републици Српској од 21. 12. 2020. године, до 15. 1. 2021. године ограничава се радно вријеме у периоду од 06.00 до 22.00 часа: свим врстама угоститељских објеката за исхрану и пиће, без обзира да ли послују самостално или у оквиру других објеката у којима се обавља привредна дјелатност (бензинске пумпне станице, објекти за смјештај и др.). Овим Закључком се, такође, забрањују сва јавна окупљања у групама већим од 50 лица, музика уживо у угоститељским објектима за смјештај, исхрану и пиће, као и сва приватна окупљања у групама већим од 10 људи.

О овим, али и другим мјерама Републичког штаба за ванредне ситуације РС, можете се упознати детаљније на сљедећем линку: Закључак Републичког штаба од 21. 12. 2020. године

Коментари 0
Повезане вијести
У Источној Илиџи одата почаст Србима погинулим у свим ратовима (ФОТО) У Источној Илиџи одата почаст Србима погинулим у свим ратовима (ФОТО)
И у Источној Илиџи одавање почасти Србима погинулим у свим ратовима И у Источној Илиџи одавање почасти Србима погинулим у свим ратовима
У току пријаве за школу сликања за дјецу у Источној Илиџи У току пријаве за школу сликања за дјецу у Источној Илиџи
Најчитаније
  • Сарајевско-романијски корпус - сами против свих (ФОТО)
    12h 53m
    4
  • Егзотична пилетина у сосу
    13h 9m
    0
  • Гeнерална скупштина УН усвојила резолуцију о Сребреници!
    4h 32m
    5
  • Отворено Народно позориште Источно Сарајево (ФОТО)
    50m
    5
  • Мајдов има специјалну поруку након освајања сребра
    9h 9m
    2