Источна Илиџа: Саопштење за јавност начелника Маринка Божовића

09.09.2020. 15:14
1
ИЗВОР: Fb stranica: Маринко Божовић - Marinko Božović

Поштована господо из СНСД-а, општински одбор Источна Илиџа,

Сваким медијским иступом потврђујете сљедеће: политичку немоћ и очајничке потезе. О стручности и професионалности је излишно говорити када сте ви у питању.

Са потпуном транспарентношћу и жељом да се јавност информише о случају господина С.Ш., иначе вашег колеге и истакнутог члана СНСД-а, написали смо саопштење о комплетном догађају, које је објављено у средствима јавног информисања.

То што смо изоставили његову страначку опредијељеност говори о нама. То што бацате љагу на моје име ваша је слика и одраз немоћи.

Господо драга, овим саопштењем сте, повезујући моје име са радњама С.Ш, бацили сумњу на рад и дјелотворност МУП-а Републике Српске, инсинуирајући моју повезаност са дјелима наведеног лица, која је потпуно бесмислена, неоправдана, малициозна и повод је за вашу одговорност.

А одговорност је, што ви очигледно не знате, појединачна, а не колективна и због тога ће С.Ш. да одговара лично, уколико се утврди постојање кривичног дјела, јер орган локалне самоуправе није донио ниједан незаконит акт.

То да перете руке од вашег кадра онда када вам више не треба, јасно је као дан, али нећемо заборавити да је лице С.Ш. свакодневно пропагирало вашу политику, уз пријетње да ћемо видјети када његови дођу на власт. Такође, нећемо заборавити ни то да сте поменуто лице 2016. године предлагали за начелника Одјељења за урбанизам.

Будите сигурни да народ власт таквима као што сте ви никада неће дати.

Осјетимо шта су године (не)рада представника ваше политичке партије учиниле Републици Српској. Видјели смо како се директор Болнице „Србија“, члан вашег општинског одбора, нашао у центру „неопростивог скандала“, како рекосте, са набавком спорног уређаја и више него спорне вриједности. Је ли мислите да је неко то заборавио? Је ли мислите да можете, са таквом мрљом, имати мјесто начелника ове часне и поштене општине, у којој раде часни и поштени људи, уз изузетак вашег страначког колеге?

Умјесто што ширите дезинформације и сијете неповјерење у рад истражних органа, стварајте конкретна дјела. Да останете упамћени по нечему, осим по набавци апарата за дијагностификовање периферних артеријских болести и садњи стабала у августу.

 

Маринко Божовић

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Milija 11.09.2020. 14:48
    hahaa.. sto ih covjek kulturno spusti.
    svaka cast Marinko.
Повезане вијести
Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал! Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
Филм о доктору Лазићу – трајни подсјетник на хирурга "напаћеног српског народа" (ФОТО) Филм о доктору Лазићу – трајни подсјетник на хирурга "напаћеног српског народа" (ФОТО)
Божовић: Привредно позиционирани и у граду Источно Сарајево и у Српској Божовић: Привредно позиционирани и у граду Источно Сарајево и у Српској
Најчитаније
  • Туга у Билећи, погинуо младић из Гацка
    8h 7m
    0
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    18h 25m
    0
  • На данашњи дан проглашен Закон о Војсци Српске
    18h 31m
    0
  • Скупштина озваничила одбијање Венс-Овеновог плана
    18h 29m
    0
  • За њу не постоје препреке: Дјевојка са крилима положила вожњу (ВИДЕО)
    17h 20m
    0