Избола мужа, па аутомобилом ударила у бандеру

26.10.2019. 19:00
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Снежана Њ. (51) из Суботице ухапшена је јуче, око четири сата, након што је у њиховом дому у Врањској улици супруга Габора Њ. (43) убола ножем у леђа, због чега је он са тешком повредом хоспитализован у Општој болници у Суботици.

У Полицијској управи Суботица кажу да је жена ухапшена због сумње да је извршила кривично дјело убиства у покушају.

– Сумња се да је она у кући, након краће свађе, ножем убола супруга и нанијела му тешку тјелесну повреду. Одређено јој је задржавање до 48 часова и уз кривичну пријаву ће бити приведена у Више јавно тужилаштво – наводе у полицији.

Како Блиц сазнаје, свађа и покушај убиства био је у њиховом дому у Врањској улици, у приградском суботичком насељу Палић. Према незваничним информацијама, тешко повријеђени Габор је, око четири сата ујутру у петак, сам потражио медицинску помоћ и затим је колима Хитне помоћи доведен у Општу болницу, након чега је позвана и полиција.

– Човјек је са убодном раном на леђима примљен и задржан у болници, али није животно угрожен. Има тежу тјелесну повреду, међутим није било потребе да буде оперисан. Стабилан је и комуникативан. Пребачен је у хируршку шок-собу – сазнаје Блиц.

Шта је био повод сукоба Снежане и Габора још није познато, а како сазнајемо од извора блиских истрази, осумњичена за покушај убиства на Палићу изјавила је “да је била у шоку и да је након што је ножем убола мужа сјела у аутомобил и недалеко од куће ударила у бандеру”.

– Не знам зашто сам то урадила – рекла је Сњежана Њ. на саслушању у полицији, признавши да је у моменту привођења била “ван себе”.

Такође, Снежана није могла да објасни ни зашто је, након што је ножем супруга убола у леђа, сјела у аутомобил и одвезла се, побјегавши са лица мјеста.

Коментари 0
Најчитаније
  • Преминуо кошаркаш Небојша Еркић
    7h 14m
    0
  • Слани мафини
    16h 35m
    0
  • Судбину Великог рата тог дана одлучило 62.000 Срба
    18h 30m
    0
  • Глас могућ за само три кандидата, теже до мандата са ниже позиције на листи
    16h 24m
    0
  • Божовић најавио и контракривичну пријаву против Вујичића
    10h 53m
    3