Избор најљепшег дворишта и балкона у Источном Сарајеву

04.08.2021. 10:19
0
ИЗВОР: Катера

Становници Источне Илиџе и Источног Новог Сарајева до 15. августа могу да се пријаве за избор најљепшег дворишта, балкона и простора заједница етажних власника.

Јавни позив отворен је поводом Сајма хране, пића, пољопривреде и предузетништва "Дани тикве" који ће бити одржани 2. и 3. октобра.

Биће изабрана по три најљепша дворишта, балкона и простора заједница етажних власника, а прва награда је 100 КМ за сваку од категорија, саопштено је из Удружење "Пробуди се" Источно Сарајево, које и ове године организује овај избор.

При избору ће бити вредновани креативност, украсни елементи, разноликост биљака, боја, избор и међусобно слагање цвијећа које тако истиче љепоту, додатни садржаји и општи изглед.

За пријаву је потребно навести име и презиме, адресу, општину и за који дио такмичења се пријављују грађани - двориште, балкон или излог.

Право учешћа на конкурсу имају сва правна и физичка лица са подручја ове двије општине, осим чланова Комисије и њихове родбине.

Избор ће вршити Комисија која ће посјетити оне који се пријаве, а проглашење побједника биће организовано 3. октобра.

Пријаве се могу поднијети писано на адресу удружења или посредством "Фејсбука", те телефона 057/316-026 /за општину Источна Илиџа/, 065/654-479 /за општину Источно Ново Сарајево/ и 065/909-008 /Удружење грађана "Пробуди се"/.

Коментари 0
Повезане вијести
Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа
Вуковцима бесплатно полагање возачког испита Вуковцима бесплатно полагање возачког испита
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    12h 10m
    12
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    11h 6m
    0
  • У недјељу народно весеље код Цркве Успења Пресвете Богородице у Палама
    11h 10m
    1
  • Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик
    8h 3m
    0
  • Четрнаестогодишњи Милош са уживањем се брине о породичном имању
    10h 0m
    0