Изгорио аутомобил замјеника предсједника општине Лепосавић

14.11.2023. 12:34
0
ИЗВОР: srna.rs

Возило замјеника предсједника општине Лепосавић Драгане Милетић дјелимично је изгорјело у пожару, потврђено је из полиције на сјеверу Косова и Метохије.

Замјеник командира полиције за регион сјевер Косова Ветон Ељшани рекао је да се прелиминарно сумња да је ријеч о подметнутом пожару, али да се овај случај не може довести у везу са пререгистрацијом возила на РКС таблице.

Он је навео да је истрага у току.

Према писању портала "Косово север" најмање 79 возила је запаљено од 2014. године у срединама у којима живе Срби, прије свега на сјеверу, а посљедња серија паљења аутомобила услиједила је у априлу ове године када је за седам дана изгорјело више од 10 путничких возила.

У Лепосавићу је, такође, крајем септембра запаљено возило у дворишту куће власника, а у Бошњачкој је изгорио "југо" београдских регистарских ознака.

Коментари 0
Повезане вијести
У храму у Лепосавићу служено вечерње са изношењем плаштанице У храму у Лепосавићу служено вечерње са изношењем плаштанице
Више од 600 вјерника у манастиру Високи Дечани на празник Цвијети (ФОТО) Више од 600 вјерника у манастиру Високи Дечани на празник Цвијети (ФОТО)
Албанци претукли и опљачкали српског младића у сјеверној Косовској Митровици Албанци претукли и опљачкали српског младића у сјеверној Косовској Митровици
Најчитаније
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    15h 18m
    10
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    23h 44m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    21h 59m
    13
  • Срећно и Богом благословљено Христово васкрсење – Христос васкрсе!
    2h 22m
    1
  • Дјевојчица пала са 13. спрата и преживјела
    14h 6m
    0