Јахорина сутра гост Жељезнице у Војковићима

17.12.2021. 11:11
0
ИЗВОР: sportdc.net

У Првој лиги Републике Српске у футсалу за викенду који је пред нама на распореду су мечеви 8. кола.

КМФ "Јахорина" Пале у суботу гостује у Војковићима гдје ће се у дворани ОШ "Алекса Шантић" у 17,30 сати састати са футсалерима Жељезнице из Трнова.

Послије одиграних седам утакмица, Паљани су осми са седам бодова колико има и девето Брчко Здравље, док је екипа из Трнова четврта са 12, колико су уписале и екипе Леотара и Угљевика, поредане од другог до четвртог мјеста на лигашкој табели.

У прошлом колу, пулени Бојана Брчкала Бркета на домаћем терену савладали су Брчко Здравље са 8:3, а домаћини су поражени у Бијељини у дербију од екипе Радник Сити са 3:0.

Послије славља и убједљиве побједе над Брчацима, Паљани у добром расположењу и са оптимизмом путују у Војковиће уз то у сваки меч било ко да је на другој страни терена иду на побједу са жељом да се надигравају и одиграју свој најбољи футсал и уз мало спортске среће надају се најбољем.

Неће бити лако, и домаћини имају своју амбиције те се очекује велика борба, неизвијесна и квалитетна футсал представа.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра Света тајна Јелеосвећења у Храму Светог свештеномученика Петра у Војковићима Сутра Света тајна Јелеосвећења у Храму Светог свештеномученика Петра у Војковићима
У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО) У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
Млади уређивали терен за одбојку на пијеску и некрополу стећака Млади уређивали терен за одбојку на пијеску и некрополу стећака
Најчитаније
  • Позив бабице један од најљепших, најхуманијих и најодговорнијих позива
    21h 43m
    6
  • У саобраћајној несрећи погинуло дијете
    3h 44m
    0
  • Сахрана попа Жуће у порти Храма Светог великомученика Георгија у Миљевићима
    6h 24m
    1
  • Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину
    3h 17m
    1
  • Сахрањен наш добри прота Војо (ФОТО)
    58m
    0