Јахорина: У Нову годину са новим рекордима

01.01.2020. 19:20
0
ИЗВОР: Srna

Олимпијски центар "Јахорина" ушао је у нову годину са новим рекордима забиљеженим током децембра, а захваљујући укупним инвестиционим радовима сви параметри су у порасту.

Из Олимпијског центра "Јахорина" са радошћу обавјештавају о новим успјесима и желе свима срећну и успјешну нову 2020. годину и најављују добро скијање и у наредном периоду.

Ски-центар Јахорина ће током празника радити према редовном времену од 9.00 до 16.00 часова за дневно и од 18.00 до 21.00 час за ноћно скијање.

Како би биле избјегнуте гужве и чекање, отворена су и нова продајна мјеста и ски-карте могуће је купити и у ски-ренталима "Ана" и "Ана један", као и у Ски-ренталу "Кристал".

У погону за скијаше је нова кабинска гондола "Емир Кустурица", капацитета 2.700 скијаша по часу, која је уједно и добра конекција са остатком скијалишта.

Скијашима је на располагању нови лифт сидро "Пољице", којим је за четири пута повећан капацитет у односу на стару инсталацију која се налазила на истом мјесту.

У рад су пуштени и шестосједи "Пољице" и "Огорјелица", као и полигон "Пољице" у који је постављена још једна покретна трака прилагођена дјеци и почетницима у скијању.

У вечерњем термину од 18.00 до 21.00 час и ове сезоне се организује ноћно скијање, а први пут у историји Јахорине, захваљујући новом систему освјетљења, у погону је шестосјед "Пољице" јер је освијетљена комплетна истоимена стаза.

За прославу православне Нове године најављен је концерт Дарка Лазића, а 25. јануара дневна журка са "Амадеус бендом", са почетком у 15.00 часова.

Коментари 0
Повезане вијести
Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег
Почињу "Сусрети српских земаља" на Јахорини Почињу "Сусрети српских земаља" на Јахорини
Колико урбанизација Јахорине доприности развоју општине Пале и њеним становницима? (ВИДЕО) Колико урбанизација Јахорине доприности развоју општине Пале и њеним становницима? (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    50m
    7
  • Радник пао са стуба и погинуо
    19h 12m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    20h 27m
    1
  • Божовић: Источна Илиџа - свјетионик источног дијела Српске
    16h 20m
    0
  • Скупштина Џудо савеза Српске без кворума
    19h 26m
    1