Jahorina: U Novu godinu sa novim rekordima

01.01.2020. 19:20
0
IZVOR: Srna

Olimpijski centar "Jahorina" ušao je u novu godinu sa novim rekordima zabilježenim tokom decembra, a zahvaljujući ukupnim investicionim radovima svi parametri su u porastu.

Iz Olimpijskog centra "Jahorina" sa radošću obavještavaju o novim uspjesima i žele svima srećnu i uspješnu novu 2020. godinu i najavljuju dobro skijanje i u narednom periodu.

Ski-centar Jahorina će tokom praznika raditi prema redovnom vremenu od 9.00 do 16.00 časova za dnevno i od 18.00 do 21.00 čas za noćno skijanje.

Kako bi bile izbjegnute gužve i čekanje, otvorena su i nova prodajna mjesta i ski-karte moguće je kupiti i u ski-rentalima "Ana" i "Ana jedan", kao i u Ski-rentalu "Kristal".

U pogonu za skijaše je nova kabinska gondola "Emir Kusturica", kapaciteta 2.700 skijaša po času, koja je ujedno i dobra konekcija sa ostatkom skijališta.

Skijašima je na raspolaganju novi lift sidro "Poljice", kojim je za četiri puta povećan kapacitet u odnosu na staru instalaciju koja se nalazila na istom mjestu.

U rad su pušteni i šestosjedi "Poljice" i "Ogorjelica", kao i poligon "Poljice" u koji je postavljena još jedna pokretna traka prilagođena djeci i početnicima u skijanju.

U večernjem terminu od 18.00 do 21.00 čas i ove sezone se organizuje noćno skijanje, a prvi put u istoriji Jahorine, zahvaljujući novom sistemu osvjetljenja, u pogonu je šestosjed "Poljice" jer je osvijetljena kompletna istoimena staza.

Za proslavu pravoslavne Nove godine najavljen je koncert Darka Lazića, a 25. januara dnevna žurka sa "Amadeus bendom", sa početkom u 15.00 časova.

Komentari 0
Povezane vijesti
Proljećno zelenilo na Jahorini prekrio aprilski snijeg Proljećno zelenilo na Jahorini prekrio aprilski snijeg
Počinju "Susreti srpskih zemalja" na Jahorini Počinju "Susreti srpskih zemalja" na Jahorini
Koliko urbanizacija Jahorine doprinosti razvoju opštine Pale i njenim stanovnicima? (VIDEO) Koliko urbanizacija Jahorine doprinosti razvoju opštine Pale i njenim stanovnicima? (VIDEO)
Najčitanije
  • Sahranjen naš dobri prota Vojo (FOTO)
    20h 21m
    1
  • Uhapšen Paljanin zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede sugrađaninu
    22h 40m
    1
  • U saobraćajnoj nesreći poginulo dijete
    23h 7m
    0
  • Pronađeno tijelo majke koja se sa djecom utopila u Bojani
    18h 28m
    0
  • Godišnjica rođenja Milutina Bojića, autora "Plave grobnice"
    18h 32m
    0