Јахорина за викенд дочекује госте са новим садржајима и продуженим радним временом

21.08.2020. 09:47
0
ИЗВОР: is-radio.com

Због великог интересовања и на захтјев посјетилаца руководство Олимпијског центра Јахорина је донијело одлуку о продуженом радном времену у термину од 20. до 23. августа и сви љетни садржаји ће бити у погону од 9:00 до 19:00 часова. Ријеч о педалинама, лоптама и понтонима који ће бити смјештени на језеру на врху планине.

Тим поводом директор Олимпијског центра Јахорина, Дејан Љеванић је рекао: „Нови садржаји ће посјетоцима омогућити уживање на води, без обзира на то да ли бирају крстарење педалинама, узбудљиво ходање по води уз помоћ великих лопти или једноставну шетњу по понтонима који омогућавају непосреднији додир са водом. Нове ,водене атракције’ ће бити доступне већ од четвртка, 20. августа и то по цијени од 5 КМ за кориштење лопти и 5 КМ за вожњу педалинама.“

Љевнаић је додао да ће у непосредној близини језера ускоро бити доступно и игралиште за дјецу али и теретана на отвореном што ће додатно повећати атрактивност овог предјела.

Како је рекао урађено је и освјетљење пешачке трасе дужине 4.200 метара која води до Олимпијског бара, и то ће бити најљепше планинско шеталиште. Језеро је абијентално уређено стазом за шетање, расвјетом, клупама и великим молом. Уз Олимпијски бар и полаз најдужег у региону боба на шинама у плану је да врх планине буде центар забаве и дешавања у току љетне сезоне.

Нову љетну сезону Олимпијски центар Јахорина је дочекао са новим атракцијама tower, loopster и skydive које су Јахорину заједно са планинским бобом, шестосједном жичаром и тјубинг стазом пласирале у ред најатрактивнијих дестинација чак и у току љетне сезоне. О атрактивности ове планине свједочи и све већи број гостију који из дана у дан вртоглаво расте.

Слика

-До данас је остварено више од 30.000 љетних вожњи и забиљежен пораст за четири пута у односу на претходну сезону. Промет је такође увећан за више од четири пута у односу на претходно љето које је било рекордно по свим параметрима, а прогнозирамо да ће ова љетна сезона бити најуспјешнија у историји. Нови садржаји и богатија љетна понуда су заиста прави потез посебно у овим условима када су путовања ограничена и када су посјетиоци препознали све предности планине. Јахорина је сада заиста рај за активан одмор и потпуни бијег од свега што нас свакодневно оптерећује и замара- рекао је Љевнаић.

Љевнаић је такође упутио апел за све који тренутно изводе грађевинске радове на планини да радови и градња буду у потпуности заустављени током дана викенда када је највећа посјећеност како би гости могли у потпуности уживати.

Коментари 0
Повезане вијести
Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег
Почињу "Сусрети српских земаља" на Јахорини Почињу "Сусрети српских земаља" на Јахорини
Колико урбанизација Јахорине доприности развоју општине Пале и њеним становницима? (ВИДЕО) Колико урбанизација Јахорине доприности развоју општине Пале и њеним становницима? (ВИДЕО)
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    1h 58m
    5
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    19h 39m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    16h 38m
    0
  • Нормализован саобраћај на магистралном путу Фоча-Гацко
    17h 50m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    16h 44m
    0