"Јахоринке" се бориле у Бањалуци и узеле бод на тешком гостовању

17.10.2021. 21:36
0
ИЗВОР: Катера

Одбојкашице "Јахорине" из Пала поражене су од екипе "БЛ Волеј" у Бањалуци резултатом 3:2 (21:25; 25:19; 24:26; 25:19; 16:14), али упркос поразу освојиле важан бод на тешком гоставању.

"Јахоринке" су у само пет дана одиграле два дуела са бањалучком екипом и поново, као и у уторак у полуфиналу Купа Републике Српске на Палама, поражене идентичним резултатом, након пет одиграних сетова.

Екипа Данила Тадића у данашњем премијерлигашком дуелу играла одлично и успјела да уз пуно труда освоји два сета, али им се није посрећило да и трећи ријеше у своју корист.

"Јахорина" је прва повела у овом мечу, да би домаћа екипа у другом сету стигла до изједначења. 

У наставку меча, у трећем сету "Јахорина" поново стиже до вођства, а у петом сету била је близу побједе, али недостајало је мало спортске среће.

У суштини, екипа са Пала показала је завидан квалитет и овог пута, те освојила важан бод, који по одбојкашким правилима сљедује поражену екипу након пет одиграних сетова на утакмици.

Коментари 0
Повезане вијести
Млади иноватори Матеј Влашки и Марко Поповић освојили златну награду на ИНОСТ-у младих Млади иноватори Матеј Влашки и Марко Поповић освојили златну награду на ИНОСТ-у младих
Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима
Екипа ОШ „Србија“ прва на такмичењу из области саобраћаја и вјештине у вожњи бициклом (ФОТО) Екипа ОШ „Србија“ прва на такмичењу из области саобраћаја и вјештине у вожњи бициклом (ФОТО)
Најчитаније
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    15h 20m
    4
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    14h 15m
    3
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    9h 3m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    10h 9m
    0
  • Међународни празник рада, 1. мај – симбол борбе за бољи и праведнији свијет
    18h 37m
    0