Јахтом усмртио дјевојку, у Црну Гору дошао приватним авионом

16.07.2020. 21:53
1
ИЗВОР: srpskainfo

Малољетни син новосадског бизнисмена М.С. (17), који је минуле суботе јахтом “преполовио” чамац који му се нашао на путу, при чему је погинула Маја Шљиванчанин (31), док је Владан С. (36) повријеђен, у Црну Гору је стигао приватним авионом, пишу црногорски медији. Након тога, малољетник је, управљајући луксузним пловилом изазвао несрећу на отвореном мору, недалеко од плаже Могрен.

Дјевојка и њен вјереник били су у малом чамцу и кретали се ка плажи Јаз када је у њихово пловило ударила јахта која се кретала великом брзином.

Несрећна дјевојка, која је иначе била запослена у Сектору криминалистичке полиције, погинула је на мјесту, док је њен вјереник Владан С. повријеђен, преноси црногорски "Дан".

Како су испричали очевици ове језиве несреће, од силине ударца, чамац се распао на два дијела, а потом и потонуо. Владан С. је послије удара остао свјестан и покушао је да помогне Маји, али у томе није успио. У помоћ су му притекли рибари који су се задесили на мјесту несреће.

Помогли су младићу да тешко повријеђену дјевојку убаце у рибарски чамац и одвезу је до обале. Нажалост, она је убрзо преминула.

Нико са пловила којим је управљао малољетник у овој несрећи није повријеђен, а он је одмах приведен надлежном тужиоцу који му је одредио задржавање.

На саслушању, коме су присуствовали и малољетников отац, иначе власник глисера и представник Центра за социјални рад, наводно је рекао да није видио барку испред себе. Тада је испричао и да је управљао глисером који је у власништву његовог оца, као и да је прошлог љета добио дозволу за управљање чамцем, коју му је издала Лучка капетанија Котор.

Глисер плови под америчком заставом и има регистрационе папире државе Делавер, гдје је означен као моторни чамац. Према незваничним информацијама, отац осумњиченог тинејџера из Србије глисер је купио од рођака Светозара Маровића, некадашњег председника Србије и Црне Горе, за којим је расписана међунардна потерница након што је осуђен за малверзације.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Zoran 18.07.2020. 13:30
    Da su srbi mogli da uđu u cg sad bi oni bili krivi za povecan broj obolelih u korona free drzavni.
Повезане вијести
НАТО је убио цијело мјесто и онда смо ушли у – НАТО НАТО је убио цијело мјесто и онда смо ушли у – НАТО
Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац! Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
Скандал у Црној Гори: Прекинут дерби за титулу због дивљања навијача (ВИДЕО) Скандал у Црној Гори: Прекинут дерби за титулу због дивљања навијача (ВИДЕО)
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    7h 9m
    9
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    6h 5m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    21h 49m
    0
  • Нормализован саобраћај на магистралном путу Фоча-Гацко
    23h 1m
    0
  • Посљедњи кондоров лет
    19h 34m
    0