Јакић: Пале имају шта да понуде туристима

26.05.2020. 11:34
0
ИЗВОР: Srna

Директор Туристичке организације општине Пале Драган Јакић изјавио је Срни да је увођење туристичких ваучера значајно за развој туризма и очување радних мјеста у Републици Српској и позвао туристе да дођу на Пале, које нуде многе туристичке садржаје.

Он је нагласио да ће због епидемије вируса корона и мјера које ће неке земље увести сигурно бити теже путовати у друге државе, због чега је значајно промовисање потенцијала којима располажу Пале да би туристи замијенили море за планину.

Јакић је истакао да имају шта да понуде - Јахорину као највећу туристичку дестинацију, Равну планину, планину Романију, као и излетишта у околини Пала, Врело Миљацке, пећину Орловачу и Новакову пећину.

-Пале се могу похвалити квалитетним ваздухом, а око 65 одсто подручја је покривено прекрасним четинарским шумама, док Јахорина људима поклања сву своју љепоту природе кроз сва четири годишња доба- нагласио је Јакић.

Према његовим ријечима, осим Олимпијског центра "Јахорина", који ће у јуну промовисати нове садржаје, међу којима планински боб, језеро на врху, панорамску вожњу жичаром, и хотелијери спремно дочекују госте, па су припремили пакете који ће бити доступни свим домаћим и страним туристима.

Коментари 0
Повезане вијести
Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину
Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
Побједник туцијаде у Палама Филип Илић Побједник туцијаде у Палама Филип Илић
Најчитаније
  • Позив бабице један од најљепших, најхуманијих и најодговорнијих позива
    22h 43m
    6
  • Сахрањен наш добри прота Војо (ФОТО)
    1h 58m
    0
  • У саобраћајној несрећи погинуло дијете
    4h 44m
    0
  • Сахрана попа Жуће у порти Храма Светог великомученика Георгија у Миљевићима
    7h 24m
    1
  • Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину
    4h 17m
    1