Једно лице погинуло у саобраћајној несрећи у Палама

16.05.2022. 10:10
4
ИЗВОР: katera.news

На магистралном путу М2-508 Пале-Подграб, у мјесту Сјетлина, општина Пале, 15. 5. 2022. године, око 5.40 часова, догодила се саобраћајна незгода у којој су учествовали лице Д.К. из Пала, која је управљала путничким аутомобилом „Ford“ и лица М.К. Л.Б. из Пала и С.Т. из Рогатице, који су се налазили у путничком аутомобилу „Golf 2“.

У овој саобраћајној незгоди, сва четири лица задобила су тешке тјелесне повреде констатоване у Јавној здравственој установи у Источном Сарајеву, од којих су М.К и С.Т. задобили тешке повреде опасне по живот.

Истог дана око 22.30 часова лице С.Т. преминуло је усљед задобијених повреда у саобраћајној незгоди.

Увиђај саобраћајне незгоде извршили су полицијски службеници Полициjске станице за безбједност саобраћаја Пале у присуству тужиоца Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву и судског вјештака.

У току је документовање кривичног дјела „Угрожавање јавног саобраћаја“.

Коментари 4
  • Generic placeholder image
    Zloba 17.05.2022. 06:27
    Policija nam služi za vršenje uviđaja i vođenje statistike.
  • Generic placeholder image
    Anđeo čuvar 16.05.2022. 14:33
    Kad bi Bog digao ruke od nas, na Romaniji bi u saobraćaju izginulo 200 ljudi za jedan sat! Toliko bahatosti i bezobrazluka nema nigdje. Dvojke golfovi prestižu kolone vozila, sa kamiona spadaju okorci, policija uzme 10-20 KM od svakog kamiona i onda ga i ne kontroliše. Većina kamiona je pretovarena, uništava nam asfalt........cirkus moj narode.
    Lijepa je ova Bosna, ali kad ne bi bilo Muslimana, pa ni Hrvata, ali i nas Srba. Lijepa je kad bi došli neki novi ljudi, kulturni i normalni! Nešto slično čuh na nekom filmu!
  • Generic placeholder image
    Bure baruta 16.05.2022. 14:28
    Sarajevsko - romanijski plato je preplavljen krševima starijim od samih vozača. Nažalost većina tih vozača su potomci furmana, intelektualno ograničeni, pa onda i ne razmišljaju o posledicama. Iz tog razloga ubijaju druge ljude u saobraćaju......ne znam šta se ovdje konkretno desilo, i ne komentarišem ovaj slučaj. Žao mi je svakog izgubljenog života!
  • Generic placeholder image
    Zloba 16.05.2022. 11:00
    Čudi me kako nemamo jednog poginulog u satv vremena obzirom na količinu divljanja u saobraćaju. A policajci primaju lepe plate za svoj nerad.
Повезане вијести
Пријављено да је возач дјетету нудио новац и вожњу Пријављено да је возач дјетету нудио новац и вожњу
Полицајци Суботић и Митровић трче за лијечење суграђанке Полицајци Суботић и Митровић трче за лијечење суграђанке
Афера “Ролекс” тресе Европу: Украли 600 милиона евра, новац трошили на невиђени луксуз Афера “Ролекс” тресе Европу: Украли 600 милиона евра, новац трошили на невиђени луксуз
Најчитаније
  • Крађа у Палама
    23h 53m
    0
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    2h 15m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    20h 20m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    23h 8m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    16h 29m
    0