Јелена Тривић најавила: „Формирамо Народни фронт за Републику Српску“ (ВИДЕО)

26.03.2023. 18:14
5
ИЗВОР: rtvbn.com

Формираћемо један нови Народни фронт за Републику Српску, јер јака Република Српска треба и нашој матици Србији, навела је Тривићева.

- Идемо заједно у формирање Народног фронта, за бољу, уређенију, пристојнију Републику Српску. То је наша обавеза према онима који су стварали Отаџбину, али и према будућности наше дјеце!

Ово стоји на фејсбук профилу проф. др Јелене Тривић.

У видео обраћању Тривићева је рекла да има велико задовољство да обавијести своје присталице да ће заједно да наставе политички пут и борбу за бољу, просперитетнију, јачу, пристојнију и достојанственију Републику Српску .

- Формираћемо један нови Народни фронт за Републику Српску, јер јака Република Српска треба и нашој матици Србији - рекла је Тривићева.

- Република Српска је наша отаџбина и ми имамо велику одговорност према онима који су нам је оставили, који су дали животе за њу, али исто тако имамо велику обавезу и одговорност према будућим генерацијама и због тога не смијемо изгубити наду и вјеру у бољу будућност, овдје на овим просторима гдје смо рођени, а не да нашу будућност тражимо по бијелом свијету - каже она.

Истиче да јој нису сломили непоколебљиви српски дух и то је оно што је држи у овој борби, као и подршка коју је добила како на изборима, тако и након избора када су била, како каже, нешто тежа времена.

- Ми имамо велику обавезу и одговорност, али на том путу морамо бити заједно и одлучни, те се не смијемо поколебати - каже она и додаје да је циљ слом корумприраног и неспособног режима због којег људи из Републике Српске бјеже.

Знам да ћемо, каже она, у овој борби успјети и ово треба да буде побједа за Републику Српску и њену будућност.

 

Коментари 5
 • Generic placeholder image
  SaSa 27.03.2023. 14:17
  Do naroda je, nije do partije, kad narod nadodje cudit ce se ko ga je vodio
 • Generic placeholder image
  Aaa 27.03.2023. 09:54
  Ma samo vi formirajte stranke da ima preletaca a to sto narod nema sta jesti vas ne brine.... Svi ste vi isti samo za sebe se borite, o narodu brinete mjesec pred izbore i to je to.... Al narod glup pa nasjedne na suplju pricu....
 • Generic placeholder image
  Građanin 26.03.2023. 20:46
  Treba novih a ne jedna nova stranka, zar su nam ove toliko dobre da nam sve ovako dobro ide!?
 • Generic placeholder image
  Soko 26.03.2023. 19:19
  Da li će i Lepog povesti....
 • Generic placeholder image
  Citalac 26.03.2023. 18:52
  Bas nam je trebala jedna nova stranka. Malo smo ih imali do sad.
Повезане вијести
Порушена табла "Добро дошли у Републику Српску" код Власенице Порушена табла "Добро дошли у Републику Српску" код Власенице
У Источном Сарајеву рођена два дјечака У Источном Сарајеву рођена два дјечака
Република Српска стари и нестаје: За 20 година изгубљен град величине Приједора, ускоро ће сваки трећи становник бити пензионер Република Српска стари и нестаје: За 20 година изгубљен град величине Приједора, ускоро ће...
Најчитаније
 • Возачи одустају од вожње на плин
  21h 35m
  4
 • Помозимо Игору да отпутује на операцију
  7h 42m
  0
 • Немања Цуровић побједник Сабора гуслара "Романијо, горо од јунака"
  9h 18m
  0
 • Република Српска стари и нестаје: За 20 година изгубљен град величине Приједора, ускоро ће сваки трећи становник бити пензионер
  20h 46m
  0
 • Порушена табла "Добро дошли у Републику Српску" код Власенице
  7h 57m
  0