Језиво: Бившу дјевојка познатог фудбалера прегазили па вукли колима по граду

12.03.2024. 17:22
0
ИЗВОР: glassrpske.com

Стравична вијест стиже из Америке, гдје се млада Енглескиња Ели Бентли, бивша дјевојка фудбалера Индијане Василева, који је својевремено играо за Астон Вилу, борила за живот након што се нашла као случајни пролазник у оружаном обрачуну двије групе на улици.

Како јављају медији, све се догодило 25. фебруара, када је изашла из аутомобила, када је почела пуцњава. Она се сагнула испод једног возила док пуцњава није престала, али је онда особа испод чијег се аутомобила крила ударила, прегазила, а затим је тако вукла неколико блокова даље.

Ели је тврдила да није познавала ниједну страну умијешану у пуцњаву и да је ту била само несрећни посматрач.

Њен адвокат је рекао да је особа која је ударила Ели знала да је она ту и да је свјесно прегазила Британку. Истрага је утврдила да је возилом управљао 25-годишњи мушкарац.

Полиција је ухапсила возача који је ударио Ели, али се осумњичени за пуцњаву и даље крије.

Ели је била у интензивној њези од 25. фебруара до суботе 9. марта, али ће њен опоравак бити дуг, јер је задобила вишеструке преломе удова.

- Као и већина 22-годишњака уживала сам у плесу, ишла у теретану, на јогу, посећивала сам дневно два или три сата физичкој кондицији, а сада не могу да померам ни руке ни ноге - поручила је она за Сан преко свог адвоката, а за њу се сакупља и новац како би јој се помогло током опоравка.

Ели се у САД преселила са својим тадашњим дечком Василевим, који је од 2018. године био у Бирмингему у млађим категоријама Астон Виле. Након неколико позајмица, Василев се вратио у Америку, гдје је 2023. постао играч Сент Луиса, док је прије тога био и у Мајамију, за који сада наступа Лионел Меси, пише Телеграф.

Коментари 0
Повезане вијести
Након свађе суграђанину пуцао у главу Након свађе суграђанину пуцао у главу
Ужас у Центру за социјални рад: Убио бившу жену и ранио њеног брата Ужас у Центру за социјални рад: Убио бившу жену и ранио њеног брата
Наставља се потрага за тијелом двогодишње Данке Наставља се потрага за тијелом двогодишње Данке
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    12h 45m
    8
  • Мање склопљених бракова, млади све касније ступају у брачну заједницу
    12h 59m
    0
  • Данас Лазарева субота и Врбица
    15h 16m
    0
  • Сутра празник Цвијети
    12h 51m
    0
  • Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
    5h 6m
    0