Jокић: Била је част играти пред нашим народом

26.08.2022. 09:24
0
ИЗВОР: tanjug.rs

Српски кошаркашки репрезентативац Никола Јокић захвалио је навијачима на подршци у мечу против Грчке у другом кругу квалификација за Свjетско првенство, које ће бити одиграно 2023. године.

Србија је синоћ у Београду послије продужетка побиједила Грчку 100:94. Јокић је на овом мечу постигао 29 поена и имао осам скокова и шест асистенција.

- Било је веома занимљиво. Било је то сјајно искуство и тешка утакмица за нас. Свака част публици. Били су наш шести играч и били су уз нас, носили су нас. Била је част играти пред нашим људима, велика је част играти пред својим народом, који  нам је давао енергију сво време. На трибинама су била и велика имена и у нашој држави и у спорту и то је била велика част имати њих као подршку - рекао је Јокић новинарима послије утакмице.

Он је током меча добио велику подршку навијача.

- Осетио сам љубав од наших навијача. Било нам је важно да победимо. Васа Мијић се повредио и то је био велики проблем за нас. Огњен Јарамаз је одиграо фантастично за нас, контролисао је утакмицу. Ако будемо играли овако, нећемо имати проблема - истакао је Јокић.

Србија ће у недјељу гостовати селекцији Турске.

Коментари 0
Повезане вијести
Кошаркаши „Славије“ у суботу дочекују „Спартак“ из Приједора Кошаркаши „Славије“ у суботу дочекују „Спартак“ из Приједора
Николина Милић има сезону из снова: Европска титула круна каријере Николина Милић има сезону из снова: Европска титула круна каријере
Јокић наставио да ниже трипл-даблове Јокић наставио да ниже трипл-даблове
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    3h 2m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    21h 7m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    23h 55m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    17h 16m
    0
  • Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година
    20h 55m
    4