Јокић наставио пут ка МВП титули

04.05.2021. 09:30
0
ИЗВОР: СРНА

Српски центар Никола Јокић одиграо је још једну сјајну утакмицу и био најефикаснији играч меча против Лос Анђелес Лејкерса, али то није било доволјно да нјегов Денвер избјегне пораз у Лос Анђелесу са 93:89.

Јокић је одлично предводио свој тим - утакмицу је завршио са 32 постигнута поена уз девет скокова и пет асистенција и овим наступом потврдио кандидатуру за избор најкориснијег играча сезоне, преносе медији.

Други на листи стријелаца у тиму Денвера био је Мајкл Портер са 19 постигнутих поена, а трећи ДЖавал Макги, који је је убацио 10 кошева.

Гости су добро ушли у меч и повели у првој четвртини, али су домаћини преузели иницијативу и преокренули резултат у другој четвртини, на одмор отишли са предношћу, а потом су наставили у истом темпу и увећали предност коју Денвер није успио да анулира, иако је добио послједнју четвртину.

Побједнички тим је предводио Ентони Дејвис са 25 постигнутух поена, уз седам скокова и једну асистенцију.

Српски репрезентативац Богдан Богдановић одиграо је још једну одличну партију у побједи Атланте над Портландом са 123:114.  

Коментари 0
Повезане вијести
"Јокић третира НБА као посао од девет до пет" "Јокић третира НБА као посао од девет до пет"
Роналдо је најплаћенији спортиста, гдје су на листи Јокић и Ђоковић Роналдо је најплаћенији спортиста, гдје су на листи Јокић и Ђоковић
Власеничке основке наставиле традицију – фуриозно до титуле најбољих кошаркашица Српске (ФОТО) Власеничке основке наставиле традицију – фуриозно до титуле најбољих кошаркашица Српске (Ф...
Најчитаније
  • Душанов законик данас пуни 675 година
    2h 59m
    1
  • У току увиђај у стану гдје су пронађена тијела жене и двоје дјеце
    17h 0m
    0
  • Матурантима по 100 КМ од Општине Источна Илиџа (ФОТО)
    21h 22m
    4
  • Награђени побједници конкурса поводом обиљежавања Дана Прве сарајевске механизоване бригаде
    21h 47m
    0
  • У саобраћајној незгоди на путу Подроманија - Сумбуловац тешко повријеђено дијете
    2h 6m
    0