Југовић: Апел извођачима грађевинских радова на Јахорини

17.08.2020. 17:01
1
ИЗВОР: СРНА

Општина Пале позива инвеститоре и извођаче радова на ширем подручју Олимпијског центра "Јахорина" да грађевинске захвате за које им је потребан ангажман тешких машина организују радним данима, а да се током викенда, када планину посјећује велики број туриста и излетника, оријентишу на унутрашње, мање бучне радове.

- Свјесни смо да је љето период за извођење радова и да грађевинска сезона у планинским подручјима краће траје, али сматрамо да би у јеку љетне туристичке сезоне било неопходно пронаћи компромис којим би сви могли да буду задовољни, а прије свега, посјетиоци Јахорине - поручио је начелник општине Пале Бошко Југовић.

Он је додао да посјетиоци уживају у природним љепотама планине и новим атрактивним садржајима које им је уприличио Олимпијски центар "Јахорина".

Подсјетивши да је туристичка привреда усљед пандемије вируса корона претрпјела и још трпи озбиљне финансијске посљедице, Југовић је истакао да је чињеница да Јахорину овог љета ипак посјећује знатан број гостију вишеструко важна и охрабрујућа, због чега, оцјењује, и постоји потреба да сви на планини, и они који граде и они који раде, буду задовољни.

Југовић додаје да и инвеститори који тренутно граде на Јахорини јесу дио туристичке привреде, па је увјерен да ће овај апел схватити на прави начин и активности прилагодити ономе што тренутно јесте интерес туристичких посленика.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    KARAKTERI 17.08.2020. 20:10
    Glumac Jugović, dobro zna da to nije stvar izvođača radova, nego investitora.
Повезане вијести
Бесплатне карте на Јахорини направиле проблем родитељима и професорима Бесплатне карте на Јахорини направиле проблем родитељима и професорима
Полиција у Сарајеву упутила апел грађанима: Ово је мушкарац за којим се трага због убиства на Ступу Полиција у Сарајеву упутила апел грађанима: Ово је мушкарац за којим се трага због убиства...
Трочлана екипа из Источног Сарајева: Трст је остао иза нас, идемо према Торину и Милану Трочлана екипа из Источног Сарајева: Трст је остао иза нас, идемо према Торину и Милану
Најчитаније
  • Наточио гориво на пумпи и побјегао
    15h 57m
    1
  • ВиК Источно Сарајево: Ванредно обавјештење
    17h 48m
    0
  • Живот га није мазио: Братић постао инжењер електротехнике са 23 године
    17h 35m
    0
  • Марина Благојевић: Циљ ПДП-а Пале је помоћи младима при куповини или изградњи прве стамбене јединице
    9h 1m
    0
  • Источна Илиџа од 2018. у буџет Српске уплатила више од 171.000.000 КМ од директних пореза
    11h 43m
    0