Југовић: У току дана резултати за девет лица

03.04.2020. 10:57
0
ИЗВОР: Srna

У општини Пале 84 лица су под здравственим надзором, два су позитивна на вирус корона, а у току дана се очекује налаз тестова за девет особа које су биле у контакту са зараженим, рекао је начелник општине Бошко Југовић.

-У току дана стићи ће резултати. Остала лица која се налазе на списку позитивних биће испитивана. Узимање узорака се врши онако како епидемиолошка служба наложи јер они имају своје одређене услове за тестирање. У наредних пар дана биће завршено тестирање- изјавио је Југовић новинарима.

Он је навео да је карантин који је планиран за заражене особе спреман - у Студентском центру Пале.

У општини Пале 31. марта тестирањем су потврђена прва два случаја заразе новим вирусом, а ријеч је о млађем брачном пару. Инфекција потиче, највјероватније, од блиског контакта једног од супружника са особом у Бањалуци, код које је у међувремену утврђен Covid-19.

Коментари 0
Повезане вијести
Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама
Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре у Удружењу „Сунце“ Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре ...
Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима
Најчитаније
  • Туга у Билећи, погинуо младић из Гацка
    7h 29m
    0
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    17h 47m
    0
  • На данашњи дан проглашен Закон о Војсци Српске
    17h 53m
    0
  • Скупштина озваничила одбијање Венс-Овеновог плана
    17h 51m
    0
  • За њу не постоје препреке: Дјевојка са крилима положила вожњу (ВИДЕО)
    16h 42m
    0