Кајакаши гледају ка медаљама

04.08.2021. 11:22
0
ИЗВОР: Srpska.info

Страхиња Стефановић директно се пласирао у полуфинале трке на 500 метара на Олимпијским играма у Токију док ће Бојан Зделар ће то покушати да учини кроз четвртфинале.

Бојан Зделар није успио да обезбједи директно место у финалу тако да је пред њим четвртфинална трка која стартује од 5:08.

У четвртој квалификационој трци веслао је Бојан Здјелар. Иако је веслао добро, остао је најмлађи учесник ове трке на петом месту и то му доноси четвртфинале, није успео да уз Италијана Манфредија Ризу и Француза Максима Бомона обезбиједи директно место у финалу.

Зделар је трку завршио у времену 37.092, са 2.225 секунди у односу на Италијана Манфредија.

Након Зделара своју трку веслао је Страхиња Стефановић. Стефановић је имао погрешан старт због чега је добио упозорење, али када је трка кренула, одлично је Стефановић почео. Веслао је сјајно уз Аргентинца Рубена Резолу са којим се све време борио за прво место и успео је да избори мјесто у полуфиналу као победник своје квалификационе трке.

Фото-финиш је решио питање ко је између Србина и Аргентинца био бољи. Стефановић је био за нијансу бржи, трку је завршио за 34.996. Аргентинац је био спорији за 0.063 секунде.

Полуфинале је на програму у четвртак од 2:30.

Коментари 0
Повезане вијести
Дала име по дјевојци са чијом јетром живи: Не заборавља Софију која јој је продужила живот Дала име по дјевојци са чијом јетром живи: Не заборавља Софију која јој је продужила живот
Србија и Албанија желе заједничку организацију Европског првенства у фудбалу! Србија и Албанија желе заједничку организацију Европског првенства у фудбалу!
НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
Најчитаније
  • Владо Шипчић – посљедњи четник који је оружану борбу са комунистима водио до 1957. године
    20h 50m
    19
  • ИНТЕРВЈУ: Војислав Војо Чаркић – Легендарни прота Војо
    20h 30m
    1
  • Привремена обустава саобраћаја у Источном Сарајеву
    23h 53m
    0
  • Састанак о уређењу и одржавању гробља “Црквице”
    21h 47m
    0
  • Прослављена слава Храма Светог Василија Острошког у Источној Илиџи (ФОТО)
    23h 1m
    0