Како да - нова рубрика на блогу м:тел-а

16.10.2020. 13:32
0

Блог компаније м:тел је мјесто на којем можете прочитати све оно што вас интересује о услугама ове компаније, али и све најсвјежије вијести из свијета телекомуникација уопште. Како бисмо вам још више олакшали приступ најважнијим информацијама које вам требају, отворили смо нову рубрику – Како да...

Зашто да пратите м:блог? Страница "blog.mtel.ba" намијењена је облику комуникације са вама, који подразумијева детаљна објашњења о услугама, свим активностима компаније, па и новитетима у свијету модерних комуникација написана у форми текстова, детаљно описаних корака до најбољег корисничког искуства.

Брижљиво слушајући захтјеве својих корисника, али и најчешћа питања упућена компанији на друштвеним мрежама, креирају се текстови за блог, који на јасан и једноставан начин одговарају на све ваше евентуалне недоумице и непознанице о сервисима и услугама м:тел-а.

Да би ’шетња’ кроз блог била што једноставнија и лакша, ту су картице, те на њима постављене рубрике:

-          почетна са свим вијестима

-          м:вијести – из понуде, пријатељства, м:тел инфо, како да...

-          препоручујемо – м:аркет, м:apps, м:режа

-          м:тел ИПТВ – тв филтер, тв водич, НБА

-          мобилни свијет – у жижи, иза угла

-          м:ово м:оно – технологија, м:микс

Како бисмо вам додатно олакшали долазак до информација које вам значе, на листу наших блог рубрика додали смо и ову Како да... Ово ново мјесто на блогу биће испуњено садржајима помоћу којих ћете у свако доба и на сваком мјесту моћи да прочитате информацију о услугама компаније која вам затреба!

Како да допуните рачун, како да активирате пакет, како да платите рачун, како да поручите телефон путем веб шоп-а, како да дођете до најважнијих информација путем телефона... И још много, много одговора на сва ваша питања о томе „Како да...“ најлакше користите м:тел услуге.

Ако већ нисте користили и овај канал у пријатељству са компанијом м:тел, од срца вам савјетујемо да ’баците око’. Сигурни смо да ће он постати ваше омиљено мјесто за информације, и да ћете му се стално враћати... Адреса је blog.mtel.ba

Коментари 0
Повезане вијести
ВиК: Ванредно саопштење
Пале и Јахорина данас без електричне енергије
Прекид у снабдијевању електричном енергијом у Сокоцу
Најчитаније
 • Пронађена лица која су оштетила путнички аутомобил у Сокоцу
  26.11.2020
  0
 • Мигрант напао дјевојку у сарајевском насељу Добриња
  25.11.2020
  2
 • Из шуме можете понијети само килограм гљива или биља
  19h 57m
  3
 • Физички напао суграђанку, те јој оштетио аутомобил
  26.11.2020
  0
 • Како се у Болници "Србија" боре са пошасти 21. вијека? (ВИДЕО)
  26.11.2020
  1