Како до чистог ваздуха у десет минута?

05.01.2024. 11:14
0
ИЗВОР: katera.news

Желите свјежији и квалитетнији ваздух у свом дому? Паметни пречишћивачи - Alpha X Duo и Alpha X Ultra, са системом вишеструког филтрирања, високом концентрацијом ањона, УВ стерилизацијом и интегрисаним овлаживачем ваздуха, идеални су савезници за ваш животни или радни простор.

Здравији живот може да почне већ данас уз високоефикасно елиминисање честица и гасова који загађују ваздух у вашем простору. Упркос томе што често провјетравате и дезинфикујете површине у свом дому, загађивачи ваздуха су и даље присутни, а различити алергени, гриње и микроби нарушавају не само квалитет ваздуха који дишемо, већ и цјелокупни квалитет живота.

Нека вас у свијет свјежег ваздуха уведу Alpha X Duo и Alpha X Ultra SMART уређаји са системом вишеструког филтрирања, високом концентрацијом ањона, УВ стерилизацијом и овлаживачем ваздуха. Уз напредне функције филтрирања, разлагања и елиминисања штетних материја из ваздуха, Аlpha пречишћивачи елегантног су дизајна и садрже „паметну“ контролу квалитета ваздуха.

Модели Alpha X Duo SMART и Alpha X Ultra SMART посједују вишеструки систем филтрирања штетних материја, честица, гасова и непријатних мириса из ваздуха. Пречишћавање ваздуха одвија се у 7 фаза - активацијом основног и ХЕПА филтера, додатног антибактеријског, као и филтера са активним угљем, УВ стерилизацијом и јонизацијом. На тај начин, уз Alpha X Ultra SMART пречишћивач, омогућен је чист ваздух у просторији од 20 м2 за само 9 минута.

Све функције можете контролисати уз помоћ апликације и путем WiFi мреже, било кад и са било ког мјеста. Додатно управљање омогућено је кроз подешавање тајмера, закључавање функција, ноћни режим уз изузетно тих рад и провјеру акумулираног времена рада филтера, како бисте на вријеме могли да замјените или очистите филтере.

Паметни Alpha X Duo и Alpha X Ultra пречишћивачи ваздуха могу бити ваши идеални савезници за здравији живот, а можете да их набавите уз било који интегрисани пакет услуга компаније м:тел уз могућност плаћања на рате. Такође, сви корисници приликом куповине уређаја, гратис добијају филтер.

Више информација о овом уређају потражите на www.mtel.ba или сазнајте бесплатним позивом на 0800 50 000.

Коментари 0
Повезане вијести
Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције
"Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел "Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    9h 52m
    0
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    9h 16m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    7h 31m
    11
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    9h 10m
    0
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    50m
    1