Кандидату Српске листе за посланика оспорена кандидатура

20.01.2021. 21:57
0
ИЗВОР: СРНА

Централна изборна комисија (ЦИК) самопроглашеног Косова оспорила је Милану Аритоновићу кандидатуру на предстојећим ванредним парламентарним изборима на Српској листи, јер "има правоснажну пресуду у кривичном предмету".

Аритоновић је у априлу прошле године кажњен са 500 евра због непријављивања прихода док је био одборник у Скупштини општине Ранилуг – наведено је у образложењу одлуке Панела за жалбе ЦИК.

Аритоновић је секретар СПС за Косовску Каменицу.

Чланица ЦИК Гордана Лабан рекла је Срни да Српска листа има право да предложи новог канидата и, према још непотврђеним подацима, то ће бити Зоран Максимовић из Ранилуга, гдје живи и Аритоновић.

Осталих 19 канидата са Српске листе је прошло провјеру и они ће бити кандидати за посланике на ванредним парламентарним изборима 14. фебруара.

Коментари 0
Повезане вијести
Више од 600 вјерника у манастиру Високи Дечани на празник Цвијети (ФОТО) Више од 600 вјерника у манастиру Високи Дечани на празник Цвијети (ФОТО)
Ко је била Марица Мирић чију је слику показао Вучић на сједници Савјета безбједности УН? Ко је била Марица Мирић чију је слику показао Вучић на сједници Савјета безбједности УН?
Косовски специјалци претукли Србина и пријетили му пиштољем код Зубиног Потока Косовски специјалци претукли Србина и пријетили му пиштољем код Зубиног Потока
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    3h 55m
    9
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    2h 39m
    0
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    18h 52m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    15h 6m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    19h 58m
    0