Каратисти "Гласинца" освојили 16 медаља у Зворнику

04.12.2023. 10:29
0
ИЗВОР: srna.rs

Чланови Карате клуба "Гласинац" са Сокоца освојили су 15 медаља у појединачним и једну у екипном наступу на такмичењу "Српска опен" у Зворнику, рекао је Срни тренер Клуба Миодраг Боровчанин.

Дјечаку Душану Остојићу припала је златна медаља у борбама појединачно, као и његовој клупској колегиници кадеткињу Ањи Копривици у катама поједниначно.

Сребрне медаље у борбама појединачно освојили су дјечаци Тадеј Јоловић, Стефан Јањуш и Ђорђе Копривица, те кадет Душан Ковачевић.

Сребрне медаље у борбама појединачно избориле су и дјевојчице Марија Ећимовић, Милица Јовановић и Магдалена Марковић, као и јуниорка Александра Јакшић.

Бронзане медаље са "Српске опен" освојиле су дјевојчице Вања Копривица и кадеткиња Милица Мировић у катама појединачно, а у борбама поједничано бронзане медаље добиле су дјевојчица Емили Војинивић, дјечак Лазар Мирковић и кадет Ђорђе Петрушић.

- Још једна сребрена медаља је освојена учешћем наше такмичарке Александре Јакшић у женској јуниорској екипи Карате савеза Репулике Српске против јунирске екипе Карате савеза Војводине - навео је тренер Боровчанин.

Четврти карате турнир "Српска опен 2023", уз подршку Министарства за породицу, омладину и спорт Републике Српске, одржан је јуче у Зворнику уз учешће 402 такмичара из 25 клубова.

Коментари 0
Повезане вијести
Руска делегација донијела на Нови Зејтинлик честицу "Пламена сјећања" из Москве Руска делегација донијела на Нови Зејтинлик честицу "Пламена сјећања" из Москве
Средњошколски центар „Василије Острошки“ у понедјељак обиљежава Дан школе Средњошколски центар „Василије Острошки“ у понедјељак обиљежава Дан школе
Родбина прислужила свијеће на "Новом Зејтинлику" Родбина прислужила свијеће на "Новом Зејтинлику"
Најчитаније
  • Заплијењено 250 килограма кокаина
    21h 27m
    0
  • Промовисани романи „Српско срце Јоханово“ и „Усташа“ у Источном Сарајеву (ФОТО)
    23h 20m
    0
  • Полицајац годинама просјацима узимао новац
    22h 5m
    1
  • Програм прославе славе Храма Светог Василија Острошког
    9h 3m
    0
  • Нерадни дан у Српској
    10h 50m
    0