Каратисти "Гласинца" освојили 16 медаља у Зворнику

04.12.2023. 10:29
0
ИЗВОР: srna.rs

Чланови Карате клуба "Гласинац" са Сокоца освојили су 15 медаља у појединачним и једну у екипном наступу на такмичењу "Српска опен" у Зворнику, рекао је Срни тренер Клуба Миодраг Боровчанин.

Дјечаку Душану Остојићу припала је златна медаља у борбама појединачно, као и његовој клупској колегиници кадеткињу Ањи Копривици у катама поједниначно.

Сребрне медаље у борбама појединачно освојили су дјечаци Тадеј Јоловић, Стефан Јањуш и Ђорђе Копривица, те кадет Душан Ковачевић.

Сребрне медаље у борбама појединачно избориле су и дјевојчице Марија Ећимовић, Милица Јовановић и Магдалена Марковић, као и јуниорка Александра Јакшић.

Бронзане медаље са "Српске опен" освојиле су дјевојчице Вања Копривица и кадеткиња Милица Мировић у катама појединачно, а у борбама поједничано бронзане медаље добиле су дјевојчица Емили Војинивић, дјечак Лазар Мирковић и кадет Ђорђе Петрушић.

- Још једна сребрена медаља је освојена учешћем наше такмичарке Александре Јакшић у женској јуниорској екипи Карате савеза Репулике Српске против јунирске екипе Карате савеза Војводине - навео је тренер Боровчанин.

Четврти карате турнир "Српска опен 2023", уз подршку Министарства за породицу, омладину и спорт Републике Српске, одржан је јуче у Зворнику уз учешће 402 такмичара из 25 клубова.

Коментари 0
Повезане вијести
Исидори Боровчанин бронза на Балканском првенству Исидори Боровчанин бронза на Балканском првенству
Лани било девет захтјева за усвојење дјеце у Сокоцу Лани било девет захтјева за усвојење дјеце у Сокоцу
Двадесет осам година ,,Новог Зејтинлика” Двадесет осам година ,,Новог Зејтинлика”
Најчитаније
 • Четнички војвода Бранислав Гавриловић Брне
  16h 34m
  6
 • Како су Срби оставили велики траг у историји Русије
  2h 6m
  1
 • Преминуо српски ММА репрезентативац Стефан Савић
  22h 48m
  0
 • Тужна судбина „фрушкогорске виле“
  16h 59m
  2
 • Здравствено стање генерала Младића веома тешко
  14h 11m
  2