Karatisti "Glasinca" osvojili 16 medalja u Zvorniku

04.12.2023. 10:29
0
IZVOR: srna.rs

Članovi Karate kluba "Glasinac" sa Sokoca osvojili su 15 medalja u pojedinačnim i jednu u ekipnom nastupu na takmičenju "Srpska open" u Zvorniku, rekao je Srni trener Kluba Miodrag Borovčanin.

Dječaku Dušanu Ostojiću pripala je zlatna medalja u borbama pojedinačno, kao i njegovoj klupskoj koleginici kadetkinju Anji Koprivici u katama pojedninačno.

Srebrne medalje u borbama pojedinačno osvojili su dječaci Tadej Jolović, Stefan Janjuš i Đorđe Koprivica, te kadet Dušan Kovačević.

Srebrne medalje u borbama pojedinačno izborile su i djevojčice Marija Ećimović, Milica Jovanović i Magdalena Marković, kao i juniorka Aleksandra Jakšić.

Bronzane medalje sa "Srpske open" osvojile su djevojčice Vanja Koprivica i kadetkinja Milica Mirović u katama pojedinačno, a u borbama pojedničano bronzane medalje dobile su djevojčica Emili Vojinivić, dječak Lazar Mirković i kadet Đorđe Petrušić.

- Još jedna srebrena medalja je osvojena učešćem naše takmičarke Aleksandre Jakšić u ženskoj juniorskoj ekipi Karate saveza Repulike Srpske protiv junirske ekipe Karate saveza Vojvodine - naveo je trener Borovčanin.

Četvrti karate turnir "Srpska open 2023", uz podršku Ministarstva za porodicu, omladinu i sport Republike Srpske, održan je juče u Zvorniku uz učešće 402 takmičara iz 25 klubova.

Komentari 0
Povezane vijesti
Isidori Borovčanin bronza na Balkanskom prvenstvu Isidori Borovčanin bronza na Balkanskom prvenstvu
Lani bilo devet zahtjeva za usvojenje djece u Sokocu Lani bilo devet zahtjeva za usvojenje djece u Sokocu
Dvadeset osam godina ,,Novog Zejtinlika” Dvadeset osam godina ,,Novog Zejtinlika”
Najčitanije
 • Kako su Srbi ostavili veliki trag u istoriji Rusije
  13h 34m
  2
 • Zemljotres u BiH
  5h 25m
  0
 • Zašto je dobro piti vodu s đumbirom i limunom
  7h 16m
  0
 • Portal Katera vam donosi tekstove o nastanku i razvoju Srpskog Sarajeva
  10h 46m
  6
 • Na košarkaškoj utakmici skupljeno 3.420 KM za pomoć porodici Todorović sa Pala
  13h 24m
  0