Казне за 38 грађана због кршења забране кретања

19.05.2020. 09:28
0
ИЗВОР: Srna

МУП РС евидентирао је 38 прекршаја у вези са ванредним стањем.

Закључак Републичког штаба за ванредне ситуације о ограничењу и забрани кретања на територији Републике Српске од 22 до пет часова прекршило је 38 грађана у Републици Српској.

Да не користи личну заштитну опрему (заштитну маску) на јавним површинама, полицијски службеници су у протекла 24 часа затекли 14 особа, којима је у складу са Уредбом са законском снагом о измјенама и допунама Закона о заштити становништва од заразних болести уручен прекршајни налог.

– Министарство унутрашњих послова Републике Српске апелује на грађане да поштују Закључак Републичког штаба за ванредне ситуације о обавезном спровођењу мјера за реаговање на појаву болести изазване новим вирусом корона (COVID-19)у Републици Српској, а којим се прописују ванредне мјере у циљу превенције ширења вируса корона “SARS-CoV-2” и “COVID-19” болести на територији Републике Српске – саопштио је МУП РС.

Коментари 0
Повезане вијести
Мање склопљених бракова, млади све касније ступају у брачну заједницу Мање склопљених бракова, млади све касније ступају у брачну заједницу
Град богатији за дјечака Град богатији за дјечака
Траже веће плате за просвjeтаре, културњаке и раднике у правосуђу Траже веће плате за просвjeтаре, културњаке и раднике у правосуђу
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    9h 45m
    8
  • Данас Лазарева субота и Врбица
    12h 16m
    0
  • Мање склопљених бракова, млади све касније ступају у брачну заједницу
    9h 59m
    0
  • Сутра празник Цвијети
    9h 51m
    0
  • Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
    2h 6m
    0