Кинези који живе у БиХ Институту за јавно здравство донирали 12.000 маски

02.04.2020. 19:40
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Институт за јавно здравство Републике Српске данас је добио донацију од 12.000 хируршких маски, коју су уручили представници грађана Народне Републике Кине, који већ више од десет година живе и раде у БиХ.

Њихов представник Шу Синиша рекао је тим поводом да се они осјећају као прави држављани БиХ и да сматрају да треба да помогну својим суграђанима.

Слика

– Донација од 12.000 маски од великог је значаја за Институт за јавно здравство Републике Српске, а самим тим и за Републику Српску, јер ће бити дистрибуисане здравственим и другим установама којима у овом тренутку недостају – саопштили су из Института за јавно здравство Републике Српске.

Исту донацију, представници грађана Кине, донирали су и Тузли и Брчком.

Коментари 0
Повезане вијести
Омладински савјет „Источна Илиџа“ донирао два рачунара Основној школи „Алекса Шантић“ Омладински савјет „Источна Илиџа“ донирао два рачунара Основној школи „Алекса Шантић“
Црвена звезда донирала 50.000 евра народним кухињама на Космету Црвена звезда донирала 50.000 евра народним кухињама на Космету
Подијељени шпорети на чврсто гориво социјално угроженим породицама у Источној Илиџи (ФОТО) Подијељени шпорети на чврсто гориво социјално угроженим породицама у Источној Илиџи (ФОТО)
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    16h 29m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    15h 13m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    9h 58m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    6h 57m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    7h 3m
    0