КМФ "Јахорина" побједник турнира "Пале-Коран 2021"

23.06.2021. 13:43
0
ИЗВОР: paljanskenovosti.ba

Клуб малог фудбала „Јахорина“ из Пала, прволигаш Српске, освојио је синоћ прво мјесто на Турниру у малом фудбалу „Коран – Пале 2021“.

За најбољег играча турнира проглашен је Раде Бојанић, а најбољи голман турнира је Марко Терзић.

Предсједник Организационог одбора турнира Бојан Брчкало изразио је задовољство цјелокупним турниром, те додао да је турнир организован уз максималан напор и уз све прописане епидемиолошке мјере.

- С обзиром да смо имали веома кратак период да организујемо турнир и да смо се максимално потрудили да све прилагодимо епидемиолошким условима и да, упркос свему томе, организујемо трајање турнира у периоду од само шест дана, ми смо заиста презадовољни. Такође, имали смо доста публике и видљиво је да су се људи ужељели спортских збивања, а на нашем турниру имали су прилику гледати врхунски фудбал - додао је Брчкало.

Коментаришући игру и резултат побједничког тима, као предјседник клуба КМФ „Јахорина“ рекао је да је овај клуб на турниру показао да заслужено игра у Првој лиги Српске, те да је освајање првог мјеста било и очекивано.

- Школа малог фудбала нашег клуба за 10 година коначно је направила једну генерацију, за коју се надамо да ће наредних пет – шест година сигурно бити главни судионик врхунских утакмица фудбала у БиХ. Презадовољни смо освајањем турнира, то је било потпуно заслужено. Полуфинални мечеви такоже су одиграни на врхунском нивоу, ту су биле четири екипе које су врхунског квалитета, али ми смо у оба меча – полуфинала и финала показали свој квалитет и нисмо правили грешке ни у једној утакмици - истакао је Брчкало.

Финална утакмица одиграна је меморијално и почела минутом ћутања посвећеном недавно трагично преминулој трогодишњој кћерци капитена КМФ „Јахорина“ Немање Кнежевића.

Коментари 0
Повезане вијести
У недјељу гусларско вече у Палама У недјељу гусларско вече у Палама
У недјељу народно весеље код Цркве Успења Пресвете Богородице у Палама У недјељу народно весеље код Цркве Успења Пресвете Богородице у Палама
Васкршња туцијада у Палама Васкршња туцијада у Палама
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    16h 46m
    0
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    7h 44m
    10
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    16h 10m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    14h 25m
    12
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    16h 4m
    0