KMF "Jahorina" pobjednik turnira "Pale-Koran 2021"

23.06.2021. 13:43
0
IZVOR: paljanskenovosti.ba

Klub malog fudbala „Jahorina“ iz Pala, prvoligaš Srpske, osvojio je sinoć prvo mjesto na Turniru u malom fudbalu „Koran – Pale 2021“.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Rade Bojanić, a najbolji golman turnira je Marko Terzić.

Predsjednik Organizacionog odbora turnira Bojan Brčkalo izrazio je zadovoljstvo cjelokupnim turnirom, te dodao da je turnir organizovan uz maksimalan napor i uz sve propisane epidemiološke mjere.

- S obzirom da smo imali veoma kratak period da organizujemo turnir i da smo se maksimalno potrudili da sve prilagodimo epidemiološkim uslovima i da, uprkos svemu tome, organizujemo trajanje turnira u periodu od samo šest dana, mi smo zaista prezadovoljni. Takođe, imali smo dosta publike i vidljivo je da su se ljudi uželjeli sportskih zbivanja, a na našem turniru imali su priliku gledati vrhunski fudbal - dodao je Brčkalo.

Komentarišući igru i rezultat pobjedničkog tima, kao predjsednik kluba KMF „Jahorina“ rekao je da je ovaj klub na turniru pokazao da zasluženo igra u Prvoj ligi Srpske, te da je osvajanje prvog mjesta bilo i očekivano.

- Škola malog fudbala našeg kluba za 10 godina konačno je napravila jednu generaciju, za koju se nadamo da će narednih pet – šest godina sigurno biti glavni sudionik vrhunskih utakmica fudbala u BiH. Prezadovoljni smo osvajanjem turnira, to je bilo potpuno zasluženo. Polufinalni mečevi takože su odigrani na vrhunskom nivou, tu su bile četiri ekipe koje su vrhunskog kvaliteta, ali mi smo u oba meča – polufinala i finala pokazali svoj kvalitet i nismo pravili greške ni u jednoj utakmici - istakao je Brčkalo.

Finalna utakmica odigrana je memorijalno i počela minutom ćutanja posvećenom nedavno tragično preminuloj trogodišnjoj kćerci kapitena KMF „Jahorina“ Nemanje Kneževića.

Komentari 0
Povezane vijesti
Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama
Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare u Udruženju „Sunce“ Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare ...
Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    9h 18m
    7
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    23h 0m
    0
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    22h 28m
    0
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    7h 20m
    0
  • Zakazana sjednica o pravilniku za utvrđivanje minimalca
    21h 19m
    0