Кнежевић: Чекали су да одемо у Београд да направе преметачину

01.02.2020. 13:52
0
ИЗВОР: Srna

Посланик Демократског фронта /ДФ/ Милан Кнежевић тврди да је налог за претрес породичне куће Кнежевића издат 28. јануара, али да је полиција чекала да он и његов брат Мирко отпутују у Београд да би направили преметачину.

Кнежевић је објаснио да је налог за претрес издао судија за истраге Основног суда у Подгорици Миладин Пејовић, те да су то могли да учине док су он и брат били код куће, али се чекао њихов одлазак да би организовали акцију против жене од 69 година.

-Брутално су упали у кућу и уперили цијеви у жену од 69 година. То им је било мало, па су демолирајући кућу поломили фотографију мог покојног оца, што је моју мајку додатно револтирало- рекао је Кнежевић на конференцији за новинаре у Подгорици.

Он је истакао да је његов брат Мирко у Београду и да сутра увече долази у Подгорицу.

-Мој брат није урадио ништа против закона ове државе. Ово је била демонстрација силе. Мој брат је мјесецима под мјерама тајног надзора- тврди Кнежевић

Ратка Кнежевић ухапшена је јуче током претреса њене куће у Зети, а потом је пуштена. Из црногорске полиције су навели да је ухапшена јер је током претреса њеног стана ометала и омаловажавала службенике полиције.

Коментари 0
Повезане вијести
Скандал у Црној Гори: Прекинут дерби за титулу због дивљања навијача (ВИДЕО) Скандал у Црној Гори: Прекинут дерби за титулу због дивљања навијача (ВИДЕО)
Земљотрес у Црној Гори, осјетио се и у БиХ Земљотрес у Црној Гори, осјетио се и у БиХ
НАТО је убио цијело мјесто и онда смо ушли у – НАТО НАТО је убио цијело мјесто и онда смо ушли у – НАТО
Најчитаније
  • Годишњица срамне арбитраже за Добрињу
    22h 22m
    0
  • „Дом инвест“ гради дом за вас
    19h 51m
    0
  • Паљани на поклоничком путовању у манастир Хиландар
    14h 5m
    0
  • Џудисти из Српске дигли глас против актуелног руководства
    19h 9m
    1
  • Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
    10h 17m
    0