Knežević: Čekali su da odemo u Beograd da naprave premetačinu

01.02.2020. 13:52
0
IZVOR: Srna

Poslanik Demokratskog fronta /DF/ Milan Knežević tvrdi da je nalog za pretres porodične kuće Kneževića izdat 28. januara, ali da je policija čekala da on i njegov brat Mirko otputuju u Beograd da bi napravili premetačinu.

Knežević je objasnio da je nalog za pretres izdao sudija za istrage Osnovnog suda u Podgorici Miladin Pejović, te da su to mogli da učine dok su on i brat bili kod kuće, ali se čekao njihov odlazak da bi organizovali akciju protiv žene od 69 godina.

-Brutalno su upali u kuću i uperili cijevi u ženu od 69 godina. To im je bilo malo, pa su demolirajući kuću polomili fotografiju mog pokojnog oca, što je moju majku dodatno revoltiralo- rekao je Knežević na konferenciji za novinare u Podgorici.

On je istakao da je njegov brat Mirko u Beogradu i da sutra uveče dolazi u Podgoricu.

-Moj brat nije uradio ništa protiv zakona ove države. Ovo je bila demonstracija sile. Moj brat je mjesecima pod mjerama tajnog nadzora- tvrdi Knežević

Ratka Knežević uhapšena je juče tokom pretresa njene kuće u Zeti, a potom je puštena. Iz crnogorske policije su naveli da je uhapšena jer je tokom pretresa njenog stana ometala i omalovažavala službenike policije.

Komentari 0
Povezane vijesti
NATO je ubio cijelo mjesto i onda smo ušli u – NATO NATO je ubio cijelo mjesto i onda smo ušli u – NATO
Skandal u Crnoj Gori: Prekinut derbi za titulu zbog divljanja navijača (VIDEO) Skandal u Crnoj Gori: Prekinut derbi za titulu zbog divljanja navijača (VIDEO)
Zemljotres u Crnoj Gori, osjetio se i u BiH Zemljotres u Crnoj Gori, osjetio se i u BiH
Najčitanije
  • Preminula Vera Grgić
    23h 17m
    0
  • Milan treba našu pomoć – pozovi 17047
    13h 37m
    0
  • "Đurđevdan" prvi put zapjevan u vozu smrti
    2h 50m
    0
  • Godišnjica odbijanja Vens-Ovenovog plana
    2h 44m
    0
  • Pobjednik tucijade u Palama Filip Ilić
    17h 41m
    0