Кнежевић: Огромне заслуге Јуришног одреда Власеница у одбрани Републике Српске

10.09.2022. 14:07
0
ИЗВОР: katera.news

Немања Кнежевић, предсједник ОО НПС Пале и кандидат за посланика у Народној скупштини Републике Српске, честитао је свим припадницима елитне јединице Војске Републике Српске Јуришног одреда Власеница 30 година од оснивања.

- Велика је част да као син Срђана Кнежевића, Белог вука, којег нису заборавили будем позван на обиљежавање великог јубилеја – истакао је Кнежевић.

Он је додао да су огромне заслуге ове јединице у борби и одбрани Републике Српске и опстанку и останку српског народа на овим просторима.

Присутни су обишли Спомен собу у Власеници, која је изграђена у знак сјећања на 136 бораца и цивила погинулих у протеклом рату, а потом положили вијенце испред Централног спомен-обиљежја борцима Одбрамбено-отаџбинског рата.

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Кнежевић: Подстицаји треба да иду у руке правих домаћина, а не политички подобних Кнежевић: Подстицаји треба да иду у руке правих домаћина, а не политички подобних
Кнежевић: Они који су заслужни за стварање Републике Српске данас таворе на дну егзистенцијалне љествице Кнежевић: Они који су заслужни за стварање Републике Српске данас таворе на дну егзистенци...
Кнежевић: Иза сваке обећане ријечи, стаћу образом Кнежевић: Иза сваке обећане ријечи, стаћу образом
Најчитаније
  • Жена побиједила пет карцинома и живи без 11 органа
    23h 3m
    2
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    8h 36m
    0
  • Дјевојчица из Црне Горе ухапшена у Аустрији: Планирала терористички напад?
    23h 13m
    2
  • На данашњи дан проглашен Закон о Војсци Српске
    8h 42m
    0
  • Скупштина озваничила одбијање Венс-Овеновог плана
    8h 40m
    0