Кнежевић: Стајчић на јавну трибину дошао „да аплаудира Елеку“

25.03.2024. 15:51
7
ИЗВОР: katera.news

Повјереник Листе „За правду и ред“ у Палама проф. др Саша Кнежевић навео је да је на синоћној јавној трибини овог покрета, која је названа „Чија је Јахорина“, присуствовало око 70 грађана ове локалне заједнице.

Према његовим ријечима, пола сата након почетка трибине, у салу су ушли предсједник Надзорног одбора Олимијског центра Јахорина Недељко Елек са групом младих људи које је предводио, с циљем, додаје Кнежевић, да изазову неку врсту инцидента.

- Рачунали су да ћемо ми реаговати на њихово ометање скупа, међутим, то се није десило. Пристојно смо сачекали да сједну и наставили са трибином – рекао је Кнежевић.

Као најпозванији да говори о овој теми, додао је Кнежевић, позвали смо Елека да одговори на питања која су му била намијењена, па је узео учешће у трибини.

- Показали смо како се у политичком животу Републике Српске може цивилизовано радити, а различитост мишљења не мора да подразумијева било какве врсте инцидената – навео је он.

Како каже, овај покрет је показао да је политичка организација која не функционише као све друге, да га чине пристојни људи који говоре аргументима, дозвољавају другима да изнесу своје контрааргументе и базирају се на дијалогу који је једини начин да политика функционише.

Осврћући се на догађај, Кнежевић је рекао да је Елек одговарао на Вукановићева питања, те да се сложио са свим замјеркама које је овај покрет имала на рад владајуће већине у Палама.

- Важно је напоменути да је у групи људи која је пратила Елека био и предсједник Скупштине општине Пале Стефан Стајчић на чији рад смо имали највише замјерки. Оно што је интересантно је да се Елек сложио са свим нашим замјеркама – рекао је он.

Кнежевић је додао да је Стајчић дошао „да аплаудира Елеку и да се показало ко је права власт у Палама“.

- Јахорина не служи Палама. Људи који на најбруталнији начин владају Јахорином владају и Палама – закључио је он.

Коментари 7
  • Generic placeholder image
    Akcijareakcija 26.03.2024. 15:09
    Ne mogu ovog Eleka smisliti, al zakuco ih je na ovoj tribini, Vukana po ko zna koji put.
  • Generic placeholder image
    prof 26.03.2024. 13:57
    Profesore,
    Vi kao moderator skupa totalno ste omanuli. Niste smjeli dozvoliti Eleku da sjedi sa vama na bini, a takođe ste loše upravljali skupom. Dođite u slećem roku, sjedi 5.
  • Generic placeholder image
    Борац 26.03.2024. 10:42
    Погледај их само. Говор тијела много казује
  • Generic placeholder image
    Rade 26.03.2024. 01:23
    Elek je kupio te kretene jos dok su studirali. Preko njih je uzeo pare na studentskim domovima u Palama. Kradja i lopovluk
  • Generic placeholder image
    Kiki 25.03.2024. 22:03
    Ha ha ha! Kakav cirkus. Pa ovaj Vukanović nije sposoban ni dvije i po ovce da čuva, a tek zajedno sa "saborcima" iz paljanskog oo, ni pola ovce. Budali je jasno, još od prvog duela sa Elekom od prije dvije godine, da je Vukanović najbolji asistent u duplim pasovima sa SNSD-om, pa su to uradili i ovaj put, sasvim hladnokrvno, bez imalo stida, od "svoje tribine" napravili stand-up show za ekselenciju Nedjeljka Eleka, sve pred nosem profesorčića Saše. Tragikomedija.
  • Generic placeholder image
    Rođo 25.03.2024. 18:36
    Elek je vlasnik te "djece" u skupstini opstine. Da im malo ćara sa planine i to je to, dok Domaćin i Prika sve to aminuju.
  • Generic placeholder image
    Стојан 25.03.2024. 16:25
    Елек и његове гориле. Пардон, међеди!
Повезане вијести
Априлска филмотека посвећена Горану Паскаљевићу Априлска филмотека посвећена Горану Паскаљевићу
Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО) Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
Прикупљено 55 доза крви у Палама Прикупљено 55 доза крви у Палама
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    9h 43m
    8
  • Данас Лазарева субота и Врбица
    12h 14m
    0
  • Мање склопљених бракова, млади све касније ступају у брачну заједницу
    9h 57m
    0
  • Сутра празник Цвијети
    9h 49m
    0
  • Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
    2h 4m
    0